Σε διεύρυνση της συνεργασίας του με την ασφαλιστική εταιρεία MetLife, προχωρά το Ιατρικό Κέντρο, εντάσσοντας στα ειδικά συμβεβλημένα νοσηλευτήρια και το Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών.
Στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας με το Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών, οι ασφαλισμένοι της MetLife μπορούν να απολαμβάνουν προνόμια, όπως δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις αξίας 150 ευρώ σε περίπτωση έκτακτου περιστατικού, εκπτώσεις στα έξοδα νοσηλείας και δωρεάν ιατρικές επισκέψεις σε συγκεκριμένες ειδικότητες, τόσο για επείγοντα περιστατικά, όσο και για προγραμματισμένες ιατρικές επισκέψεις, όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.
Επίσης, στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας της MetLife με κλινικές του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών (Ιατρικό Περιστερίου, Ψυχικού, Π. Φαλήρου και το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη), προβλέπονται για τους ασφαλισμένους της εταιρείας αντίστοιχες παροχές προστιθέμενης αξίας.
Το Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών, η πρώτη ιδιωτική παιδιατρική κλινική στην Ελλάδα, από το 1982, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας υψηλής ποιότητας για τα παιδιά, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.
Διαθέτει επιστημονικό προσωπικό όλων των παιδιατρικών ειδικοτήτων και υποειδικοτήτων, εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό στη φροντίδα των παιδιών, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής.

Το Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών είναι μέλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, του μεγαλύτερου ιδιωτικού οργανισμού υγείας στην Ελλάδα.
Διαθέτει Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ), που λειτουργεί όλο το 24ωρο, καθώς και εξειδικευμένα κέντρα διεθνούς κύρους, ενώ έχει αποσπάσει σημαντικές διεθνείς πιστοποιήσεις που το αναδεικνύουν μέλος των καλύτερων νοσοκομείων του κόσμου. Μοναδικό μέλημα του προσωπικού του Παιδιατρικού Κέντρου Αθηνών είναι η σωστή διάγνωση και η αποτελεσματική θεραπεία στα παιδιά.