Ιntrakat: Μείωση τζίρου στο α' εξάμηνο του 2015

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ιntrakat: Μείωση τζίρου στο α' εξάμηνο του 2015

Μικρή μείωση, κατά 4,7% κατέγραψε ο κύκλος εργασιών του ομίλου Intrakat στο α' εξάμηνο του 2015.

Σημαντική κατά 150% ήταν η αύξηση της λειτουργικής κερδοφορίας EBITDA η οποία ανήλθε στα 7 εκατ. ευρώ από 2,8 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο διάστηµα του 2014.

Ο όμιλος υπέγραψε μέσα στο α΄εξάμηνο νέες συμβάσεις συνολικού προϋπολογισμού 44 εκατ ευρώ, ενώ το ανεκτέλεστο υπόλοιπο των συμβάσεων προσεγγίζει τα 254 εκατ. ευρώ.

Πλέον του ανεκτέλεστου, ο όµιλος Intrakat, έχει µειοδοτήσει σε νέα έργα ύψους 65 εκατ. ευρώ, για τα οποία αναµένεται να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για την υπογραφή τους.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Από την Παρασκευή ξεκινά η καταβολή των αυξημένων συντάξεων - Τα ποσά με παραδείγματα

Πού ανοίγει νέο κατάστημα Taco Bell

Έρχεται νέο πρόγραμμα επιχειρηματικότητας για νέους από τη ΔΥΠΑ με επιδότηση 17.500 ευρώ - Έμφαση στις γυναίκες

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider