Αυτά είναι τα αγαπημένα φαγητά του Ντόναλντ Τραμπ

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Αυτά είναι τα αγαπημένα φαγητά του Ντόναλντ Τραμπ

Οι διατροφικές συνήθειες του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ έχουν φιγουράρει σε πολλά πρωτοσέλιδα και τα αγαπημένα του γεύματα έχουν προκαλέσει ποικίλα σχόλια σε περιοδικά life style αλλά και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Τραμπ όπως φαίνεται είναι ένας καθαρόαιμος Αμερικάνος. Τρώει πίτσα, burger, tacos, πίνει coca cola και αγαπάει το παγωτό, τα μπισκότα και τα κέικ σοκολάτας.

Το businessinsider ξεχώρισε μερικά από τα αγαπημένα γεύματα και σνακ του Αμερικανού προέδρου.

Σύμφωνα με δύο πρώην βοηθούς της προεκλογικής του καμπάνιας, ένα τυπικό γεύμα από τα Mac Donald's περιλαμβάνει 2.430 θερμίδες και αποτελείται από δύο Big Macs, δύο σάντουιτς Filet-o-Fish και ένα μεγάλο ρόφημα σοκολάτας.

Η αγάπη του Trump για το McDonald's και το γρήγορο φαγητό φαίνεται να είναι τόσο μεγάλη όπου ένας πρώην βοηθός του είχε εκφράσει φόβους ότι τελικά μπορεί να δηλητηριαστεί.  

Ο Trump έχει δημοσίως δηλώσει ότι προτιμά αλυσίδες γρήγορου φαγητού λόγω των προτύπων καθαριότητας.

 

Δεν προκάλεσε καμία έκπληξη λοιπόν το γεγονός ότι ο Trump φωτογραφήθηκε  δίπλα σε ένα κουβά του KFC τους τελευταίους μήνες της προεκλογικής εκστρατείας του 2016, λαμβάνοντας υπόψη την γνωστή ιστορία του με γρήγορο φαγητό.

Το γεύμα φαίνεται να προέρχεται από το μενού της αλυσίδας, το οποίο περιλαμβάνει 16 κομμάτια κοτόπουλου με τα οποία μπορούν να χορτάσουν από τέσσερα έως οκτώ άτομα. 

 

«Στο Trump Force One υπήρχαν τέσσερις μεγάλες ομάδες τροφίμων: το McDonald's, το κοτόπουλο Kentucky Fried, η πίτσα και η coca cola διαίτης»,  έγραψαν στο βιβλίο τους για την εκστρατεία του 2016 οι πρώην βοηθοί Trump Truy Lewandowski και David Bossie.

Παρόλο που το Trump πρωταγωνίστησε σε ένα εμπορικό σήμα της Pizza Hut, το 1995, είπε ότι στο παρελθόν δεν έτρωγε την κόρα. Γούστα είναι αυτά!

Ο Αμερικανός πρόεδρος αγαπάει και τα γλυκά. Δεν λέει όχι στα παγωτά, τα μπισκότα και πολύ περισσότερο στα κέικ σοκολάτας.

Σε μια αρκετά διάσημη φωτογραφία του στο twitter ο Τραμπ έδειξε να απολαμβάνει ένα μπολ με taco του Cinco de Mayo ενώ ο ίδιος σχολίασε «αγαπά τους Ισπανούς!»

Οι Kate Taylor καιHollis Johnson του Business Insider είχαν σχολιάσει ότι το συγκεκριμένο πιάτο των 19 δολαρίων δεν ήταν καλύτερο από το αντίστοιχο της Qdoba το οποίο κοστίζει τα μισά και είναι καλύτερο. 

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

12:02

Νάγκελ (ΕΚΤ): Η αύξηση των επιτοκίων είναι «μια επιλογή» για τον Απρίλιο

11:44

Ο ΟΗΕ προτείνει ένα σχέδιο βοήθειας για την Κούβα που περιλαμβάνει την παροχή καυσίμων

11:43

Στα 782,5 δισ. ευρώ η ακίνητη περιουσία των Ελλήνων το 2026

11:30

Νευρική αναμονή στο ταμπλό του ΧΑ - Εναλλαγές προσήμου για τον Γενικό Δείκτη

11:22

Μητσοτάκης: Στα 920 ευρώ ο κατώτατος μισθός από 1η Απριλίου

11:19

Bloomberg: Η κυβέρνηση Τραμπ εξετάζει τις επιπτώσεις από ένα πετρέλαιο 200 δολαρίων

11:16

Η Κίνα κάνει έκκληση για ειρηνευτικές συνομιλίες ΗΠΑ, Ισραήλ, Ιράν για τον τερματισμό του πολέμου

11:15

SWOT Hospitality: Στρατηγική συνεργασία με Alpha Bank στο advisory νέων ξενοδοχειακών σχημάτων

11:15

Πάσχα στη Ζάκυνθο: Έθιμα της Μεγάλης Εβδομάδας

11:04

Ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στο Λουτράκι

10:48

Απώλειες στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια με το βλέμμα στη Μέση Ανατολή

10:45

Έτοιμος να σταματήσει τον «σκιώδη ρωσικό στόλο» ο Βρετανός πρωθυπουργός

10:21

Επίθεση με drone σε τουρκικό δεξαμενόπλοιο στη Μαύρη Θάλασσα - Αναφορές για ζημιές

10:06

Ζελένσκι: Οι ΗΠΑ συνδέουν τις εγγυήσεις ασφαλείας στο Κίεβο με την παραχώρηση του Ντονμπάς στη Ρωσία

10:06

Συνολικά 146 εργαστήρια συμβουλευτικής της ΔΥΠΑ τον Απρίλιο

10:03

Barclays: Στα 110 δολάρια «βλέπει» το πετρέλαιο αν συνεχιστούν οι διαταραχές στο Ορμούζ

10:01

Γιατί φρενάραν τα φορολογικά έσοδα το πρώτο δίμηνο

09:58

Συνάντηση Παπασταύρου με τον υπουργό Εσωτερικών των ΗΠΑ

09:37

Νέα άνοδος για το πετρέλαιο με φόντο τις συνομιλίες ΗΠΑ - Ιράν

09:28

Όλα όσα μάθαμε για την τεχνητή νοημοσύνη στο συνέδριο του MIT στην Αθήνα

09:17

Υγεία: Το μαγείρεμα σπιτικού γεύματος μειώνει τον κίνδυνο άνοιας στους ηλικιωμένους

09:15

Πρότυπα, Ωνάσεια και Πειραματικά Σχολεία: Παράταση στην προθεσμία υποβολής αιτήσεων

09:02

Το Ισραήλ μοιάζει αποφασισμένο να συνεχίσει τον πόλεμο εναντίον της Χεζμπολάχ στον Λίβανο

08:54

ΟΗΕ: Το δουλεμπόριο Αφρικανών «το πιο βαρύ έγκλημα κατά της ανθρωπότητας»

08:40

Για τα ρολόγια της Swatch, ο χρόνος είναι χρήμα

08:16

Σκλαβενίτης: Η «πρεμιέρα» στα έτοιμα γεύματα και οι big business που έπονται

08:14

Social media και αγροτική ενημέρωση: Δύναμη ή παγίδα;

08:05

«Πράσινο» για τις 1.000 κάμερες (ΚΟΚ) κατά των παραβάσεων

07:54

Νέα εκατέρωθεν πλήγματα μεταξύ Ισραήλ και Ιράν - Τραμπ: «Οι Ιρανοί διαπραγματεύονται αλλά φοβούνται να το πουν»

07:43

Εορταστικό ωράριο Πάσχα - Πότε ξεκινάει

gazzetta
gazzetta reader insider insider