Sanofi: Η Valentina Belcheva νέα Γενική Διευθύντρια της Επιχειρησιακής Μονάδας Καταναλωτικών Προϊόντων

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Sanofi: Η Valentina Belcheva νέα Γενική Διευθύντρια της Επιχειρησιακής Μονάδας Καταναλωτικών Προϊόντων
Η Valentina Belcheva εντάχθηκε στο δυναμικό της Sanofi το 2006.

Η Valentina Belcheva αναλαμβάνει Γενική Διευθύντρια της Επιχειρησιακής Μονάδας Καταναλωτικών Προϊόντων της Sanofi για την Ελλάδα και την Κύπρο, διαδεχόμενη τον Ηλία Τουλίτση, σύμφωνα με δελτίο Τύπου της εταιρείας. Με τη βαθιά γνώση του διεθνούς τοπίου της Αυτοφροντίδας και την πολυετή εμπειρία της στην Επιχειρησιακή Μονάδα Καταναλωτικών Προϊόντων της Sanofi στις αγορές της Νότιας, Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, η κα Belcheva θα συμβάλλει στην επίτευξη των στρατηγικών στόχων της εταιρείας στον καίριας σημασίας πυλώνα των καταναλωτικών προϊόντων.

Η Valentina Belcheva εντάχθηκε στο δυναμικό της Sanofi το 2006 και από τα πρώτα χρόνια της σταδιοδρομίας της κατέλαβε διαφορετικές θέσεις ευθύνης στους τομείς του σχεδιασμού και της εφαρμογής στρατηγικών μάρκετινγκ και market access σε ένα ευρύ φάσμα best-in-class φαρμακευτικών προϊόντων και προϊόντων Αυτοφροντίδας. Πριν αναλάβει Γενική Διευθύντρια της Επιχειρησιακής Μονάδας Καταναλωτικών Προϊόντων για την Ελλάδα και την Κύπρο, διετέλεσε από το 2017 Επικεφαλής του τμήματος Μάρκετινγκ και Καινοτομιών της Μονάδας Καταναλωτικών Προϊόντων της Sanofi για τη Νότια, Ανατολική και Κεντρική Ευρώπη, έχοντας την ευθύνη του στρατηγικού σχεδιασμού, του συντονισμού και της συνολικής διαχείρισης του έργου ομάδων με διαφορετικούς ρόλους και αρμοδιότητες, για συνολικά 9 χώρες.

Με αφορμή την ανάληψη των νέων καθηκόντων της, η κα Belcheva δήλωσε: «Αποτελεί προνόμιο και ιδιαίτερη τιμή για εμένα η ανάληψη της Γενικής Διεύθυνσης της Επιχειρησιακής Μονάδας Καταναλωτικών Προϊόντων της Sanofi για την Ελλάδα και την Κύπρο, ενός τομέα στρατηγικής σημασίας για τον οργανισμό μας, με σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης. Πρωταρχικός μου στόχος είναι η δημιουργία θετικής αλλαγής για την κοινωνία και μαζί με την ομάδα μου, να συνεχίσουμε να υπηρετούμε τους καταναλωτές μας. Οι προσπάθειές μου θα επικεντρωθούν στην ικανοποίηση των αναδυόμενων αναγκών των καταναλωτών και στην υποστήριξη των Επαγγελματιών Υγείας, ώστε να συνεχίσουμε να τους προσφέρουμε τις πρωτοπόρες και αποτελεσματικές λύσεις Αυτοφροντίδας με τις οποίες η Sanofi έχει διαχρονικά συνδεθεί στη συνείδησή τους».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider