Επισκέψεις του Θ. Πλεύρη στον ΕΟΠΥΥ και στον ΕΟΔΥ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Επισκέψεις του Θ. Πλεύρη στον ΕΟΠΥΥ και στον ΕΟΔΥ
Επισκέψεις στον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) και στον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης. 

Επισκέψεις στον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) και στον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.

Στον ΕΟΠΥΥ συναντήθηκε με την Διοικήτρια Θεανώ Καρποδίνη και τους διευθυντές του Οργανισμού. Ο κ. Πλεύρης, αφού ενημερώθηκε για τα τρέχοντα θέματα, ανάφερε ότι θα στηρίξει το έργο του ΕΟΠΥΥ, επισημαίνοντας ότι σκοπός της ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας είναι να παρέχονται ποιοτικές υπηρεσίες στον πολίτη και πως η πολιτική βούληση είναι στις νέες συμβάσεις με τους παρόχους να υπάρξουν ποιοτικοί δείκτες και κριτήρια.

Στη συνέχεια, ο υπουργός Υγείας επισκέφθηκε τον ΕΟΔΥ, όπου ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο Παναγιώτη Αρκουμανέα και στελέχη του Οργανισμού για όλες τις δράσεις που υλοποιούνται με στόχο την αντιμετώπιση της πανδημίας, αλλά και το σπουδαίο έργο που επιτελείται στην πρόληψη νοσημάτων, το οποίο θα αναδειχθεί το αμέσως επόμενο διάστημα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider