Θεοχάρης: Αριθμός ρεκόρ κρουαζιερόπλοιων εκκινούν με αφετηρία την Ελλάδα

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Θεοχάρης: Αριθμός ρεκόρ κρουαζιερόπλοιων εκκινούν με αφετηρία την Ελλάδα
Ο κ. Θεοχάρης, έκανε λόγο για αριθμό ρεκόρ των κρουαζιέρων που θα έχουν την εκκίνηση τους στα ελληνικά λιμάνια φέτος.

Την αισιοδοξία του για την εκκίνηση της κρουαζιέρας στην Ελλάδα την φετινή τουριστική σεζόν εξέφρασε ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης από το βήμα της σημερινής εκδήλωσης που έλαβε χώρα στο κρουαζιερόπλοιο Celebrity Apex στον Πειραιά, με αφορμή την 66η Συνάντηση της Επιτροπής του UNWTO για την Ευρώπη που φιλοξενήθηκε από την ελληνική κυβέρνηση στην Αθήνα (2-4 Ιουνίου).

Μάλιστα ο κ. Θεοχάρης, έκανε λόγο για αριθμό ρεκόρ των κρουαζιέρων που θα έχουν την εκκίνηση τους στα ελληνικά λιμάνια φέτος ανοίγοντας έτσι τον δρόμο ώστε η Ελλάδα να γίνει "Home Port" προορισμός στον χάρτη της διεθνούς κρουαζιέρας.

Για φέτος στην Ελλάδα έχουν προγραμματιστεί 20 γραμμές δρομολογίων κρουαζιέρας, με τα κρουαζιερόπλοια να πιάνουν σε 45 διαφορετικά λιμάνια αναδεικνύοντας την δυναμική της Ελλάδας στην συγκεκριμένη μορφή τουρισμού. Είναι χαρακτηριστικό ότι 15 από αυτές τις γραμμές θα έχουν λιμάνι εκκίνησης στην Ελλάδα, ενώ συνολικά αναμένεται να δέσουν στην Ελλάδα 45 κρουαζιερόπλοια.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ψηφιακό φάκελο αποκτά κάθε αυτοκίνητο - Έρχεται ο «Μεγάλος Αδερφός»

Η αργία της 25ης Μαρτίου φέρνει νωρίτερα την καταβολή των συντάξεων Απριλίου

Ακίνητα - Retail: Οι νέες «αφίξεις» και οι ακριβότερες εμπορικές «πιάτσες» - Τι συμβαίνει στα logistics

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider