Νέα επένδυση 6 εκατ. ευρώ στη Ρόδο από την Thomas Cook

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Νέα επένδυση 6 εκατ. ευρώ στη Ρόδο από την Thomas Cook
Επιβεβαιώνει τη στήριξή της στην ελληνική αγορά η Thomas Cook.

Νέες επενδύσεις για τη βελτίωση των ξενοδοχειακών μονάδων της στη Ρόδο ξεκινά η Thomas Cook, ενισχύοντας τις υποδομές ανακύκλωσης, και ενθαρρύνοντας παράλληλα περισσότερο βιώσιμες επιλογές.

Η Thomas Cook Hotels & Resorts, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξή της στην ελληνική αγορά επιβεβαιώνοντας μια νέα επένδυση, ύψους 6 εκατ. ευρώ για την ανακαίνιση ενός ακόμη συγκροτήματος 2 κτηρίων (240 δωμάτια), σε ένα από τα πιο σημαντικά ξενοδοχεία του χαρτοφυλακίου του ομίλου στη Ελλάδα, το Sunwing Kallithea στη Ρόδο, με στόχο τη διατήρηση του ως ένα από τα καλύτερα οικογενειακά ξενοδοχεία στην Ελλάδα και την ανάδειξη της Ρόδου ως προορισμός.

Η κίνηση αυτή έρχεται ως συνέχεια επενδύσεων 7 εκατ. ευρώ που πραγματοποιήθηκαν για την ανακαίνιση του ξενοδοχείου το χειμώνα, συμπεριλαμβάνοντας την προσθήκη δωματίων με πισίνα, ώστε να καλυφθεί η ζήτηση για περισσότερο πολυτελή, οικογενειακά καταλύματα.

Η εταιρεία απασχολεί περισσότερα από 370 άτομα προσωπικό στις ξενοδοχειακές μονάδες Sunprime Miramare και Sunwing Kallithea της Ρόδου, ενώ στο σύνολό τους τα ξενοδοχεία που διαχειρίζεται στην Ελλάδα, απασχολούν περισσότερα από 640 άτομα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Κοινωνική συμφωνία ιστορικής σημασίας για την ενίσχυση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας - Πώς θα οδηγήσει σε αύξηση μισθών

Φορολοταρία: Έγινε η κλήρωση για τις συναλλαγές Οκτωβρίου - Δείτε εάν κερδίσατε έως 50.000 ευρώ

Ποιος έχει περισσότερο ανάγκη το Μουντιάλ 2026

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider