Οι 5 πιο ακριβές σουίτες του κόσμου

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Οι 5 πιο ακριβές σουίτες του κόσμου
Από 45.000 έως και 80.000 δολάρια τη βραδιά.

Ενώ ο μέσος τουρίστας δαπανά ολόκληρες μέρες για να επιλέξει προορισμό και ξενοδοχείο που να αρμόζει στην τσέπη του, οι ταξιδιώτες πολυτελείας αναζητούν την αποκλειστικότητα, την ιδιωτικότητα και την άνεση και δεν έχουν κανένα πρόβλημα να πληρώσουν αδρά για να τα βρουν.

Ακριβώς γι' αυτό το σκοπό έχουν δημιουργηθεί οι σουίτες πολυτελείας στα πεντάστερα ξενοδοχεία ανά τον πλανήτη, οι οποίες υπόσχονται στους επισκέπτες τους να ζήσουν λίγες ημέρες σαν βασιλιάδες.

Στην ινδική πόλη που φιλοξενεί ένα από τα επτά θαύματα του σύγχρουνου κόσμου, το περίφημο Ταζ Μαχάλ, βρίσκεται το ακριβότερο ξενοδοχείο όχι μόνο της Ινδίας αλλά και της Ασίας ολόκληρης. Ο λόγος για το Maharajah Pavillion, οι επισκέπτες του οποίου πρέπει να πληρώσουν περί τις 75.000 δολάρια τη βραδιά. 

Με αυτό το ποσό μπορούν να διαμείνουν σε ένα τετραόροφο ρετιρέ που χτίστηκε για να εντυπωσιάζει με κάθε του λεπτομέρεια. Εξοπλισμένο με πολυτελή έπιπλα από ελεφαντόδοντο και χρυσό και μια μεγάλη βιβλιοθήκη θα σας κάνει να νιώσετε σαν Μαχαραγιάς.

Η Γενεύη, στην Ελβετία, θεωρείται ως μια από τις ακριβότερες πόλεις του κόσμου και ιδιαιτέρως δαπανηρή για τους τουρίστες μεσαίου εισοδηματος. Σε αυτή την πόλη μάλιστα βρίσκεται και η ακριβότερη σουίτα ρετιρέ στον κόσμο, αυτή του ξενοδοχείου Royal President House.

Η σουίτα αυτή αποτελεί αγαπημένο προορισμό για πολιτικούς ηγέτες και διασημότητες που επισκέπτονται την πόλη. Η σουίτα διαθέτει 12 υπνοδωμάτια και ένα τζακούζι με θέα στη λίμνη της Γενεύης. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να απολαύσουν το γεύμα τους από τον προσωπικό τους σεφ στην ιδιωτική τους βεράντα η οποία έχει πανοραμική θέα στην λίμνη της περιοχής να ακούσουν μερικά κομμάτια στο πιάνο με ουρά που διαθέτει το δωμάτιο ή να χαλαρώσουν παίζοντας μπιλιάρδο. Όλα αυτά στην τιμή των 80.000 δολαρίων τη βραδιά. 

Σε λίγα μέρη του κόσμου συνδυάζεται η πολυτέλεια με το σοφιστικέ ύφος. Ένα εξ αυτών οι Κάννες στη Νότια Γαλλία. Αν αυτό συνδυαστεί και με τη διαμονή στο Penthouse Suite, ένα ξενοδοχείο ιδιαίτερα δημοφιλές μεταξύ των αστέρων του Χόλιγουντ που επισκέπτονται το Φεστιβάλ των Καννών, η εμπειρία διακοπών θα τάσει σε άλλο επίπεδο. 

Το ρετιρέ του ξενοδοχείου είναι 1.000 τετραγωνικά μέτρα και έχει ιδιωτική βεράντα 500 τ.μ., με τραπεζαρία και θέα τον ωκεανό. Πρόκεται άλλωστε για το πιο ακριβό ξενοδοχείο στη Γαλλία με την τιμή του εν λόγω δωματίου να φτάνει τα 53.000 δολάρια τη βραδιά. 

Τα Φίτζι θεωρούνται ως ένας από τους παραδεισένιους προορισμούς παγκοσμίως. Για τους ταξιδιώτες που δεν θέλουν να αρκεστούν στον προορισμό όμως αλλά να προσθέσουν λίγη δόση πολυτέλειας παραπάνω φτάνοντας την διαμονή σε άλλο επίπεδο δεν έχουν παρά να μείνουν στο Hilltop Estate, ένα από τα ωραιότερα θέρετρα παγκοσμίως.

Όπως υποδηλώνει το όνομα, το πολυτελές κατάλυμα βρίσκεται στην κορυφή του βουνού και έχει πανοραμική θέα στους λόφους Laucala. Έχει αρκετό χώρο για οκτώ άτομα και διαθέτει ιδιωτική πισίνα καθώς και πολλές άλλες ανέσεις. Όλα τα παραπάνω με 45.000 δολάρια τη βραδιά.

Η εν λόγω σουίτα βρίσκεται στο The Mark Hotel της Νέας Υόρκης. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του, η συγκεκριμένη σουίτα αποτελεί  μια κομψή όαση στη μέση της Madison Avenue. Πλήρως ανακαινισμένη, διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια και μια βεράντα με θέα στο Central Park.

Πέρα από τις ανέσεις της σουίτας, το Mark Hotel παρέχει αποκλειστικές υπηρεσίες, όπως ιδιωτική τραπεζαρία, ποδηλατάδα και πικ-νικ ποδηλάτων στο Central Park καθώς και προσωπικό γυμναστή.

Η διαμονή στη συγκεκριμένη σουίτα κοστίζει 75.000 δολάρια τη βραδιά.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

22:43

Κούβα: Επεισόδιο του λιμενικού με σκάφος προερχόμενο από την Φλόριντα

22:28

Ήπιες μεταβολές στο πετρέλαιο εν μέσω αύξησης των αποθεμάτων στις ΗΠΑ

22:16

Δυνατή πλέον η αναστροφή στη Λ. Αμαλίας για είσοδο στην Πλάκα

21:57

Γαλλία: Η κυβέρνηση Λεκορνί επιβίωσε από δύο προτάσεις μομφής

21:48

Υπεγράφη ο Κώδικας Δεοντολογίας της ΕΕ για αξιολογήσεις στον τουρισμό - Μήνυμα Τζιτζικώστα

21:36

Κέρδη 1% για τον χρυσό με φόντο δασμούς και γεωπολιτικά

21:24

Επικοινωνία Τραμπ- Ζελένσκι πριν τις νέες διαπραγματεύσεις για Ουκρανία

21:10

Τραμπ: Θριαμβολογία για την οικονομία, σιωπές για τα δύσκολα και «μάχη» για τις εντυπώσεις

20:59

Βανς: Προτεραιότητα η διπλωματική λύση με Ιράν - Νέες αμερικανικές κυρώσεις στην Τεχεράνη

20:48

Βουλή: Ψηφίστηκε το Ενιαίο Ψηφιακό Μητρώο παρακολούθησης υποθέσεων διαφθοράς

20:37

Μητσοτάκης: Ο Έβρος κράτησε Ελλάδα και Ευρώπη ασφαλή – Φράχτης σε όλο το μήκος των συνόρων

20:25

ΑΔΕΔΥ: Στάση εργασίας στις 27/2 και 24ωρη απεργία στις 28/2

20:17

Καρυστιανού: «Πριν από το καλοκαίρι η ανακοίνωση του κόμματος»

20:06

Βιολάντα: Το πόρισμα του ΕΜΠ για τον σωλήνα - Λάθος εγκατάσταση χωρίς μέτρα προστασίας

19:59

Έρχεται δημοψήφισμα για την ένταξη της Ισλανδίας στην ΕΕ

19:46

Σκάνδαλο Έπστιν: Παραιτήθηκε από το Χάρβαρντ ο πρώην ΥΠΟΙΚ, Λάρι Σάμερς

19:38

Ανάκαμψη πάνω από τα 68.000 για το Bitcoin

19:21

Συνεδριάζει την Πέμπτη το υπουργικό υπό τον Κυρ. Μητσοτάκη - Η ατζέντα

19:15

Κέρδη στις ευρωαγορές - «Βουτιά» 12,7% για Diageo

19:11

«Πράσινο φως» από ΕΚΤ στον Βούιτσιτς για την θέση του νέου αντιπροέδρου

19:01

ΥΠΕΘΟ για ελβετικό φράγκο: Καμία παράβαση του ενωσιακού δικαίου στη ρύθμιση

18:51

ΕΚΚΟΜΕΔ και Netflix ενώνουν δυνάμεις για ενίσχυση της ελληνικής δημιουργικής βιομηχανίας

18:41

Διευκρινίσεις Χατζηδάκη για τις δηλώσεις για κυριότητα αγροτεμαχίων μέσω ΚΑΕΚ

18:31

Ξιφαράς (ΔΕΠΑ Εμπορίας) από Αλεξανδρούπολη: Περιφερειακός ενεργειακός κόμβος η Ελλάδα

18:21

ΧΑ: «Έσπασε» το τριήμερο πτωτικό σερί του Γενικού Δείκτη - Κέρδη άνω του 2% στις τράπεζες

18:19

Παπασταύρου: «Η ενέργεια είναι δύναμη ασφάλειας, ανάπτυξης και διεθνούς επιρροής»

18:12

Κεραμέως: Καταβάλλουμε συστηματική προσπάθεια για τον επαναπατρισμό των Ελλήνων του εξωτερικού

18:03

Μητσοτάκης: Ο Κάθετος Διάδρομος βάζει την Ελλάδα στο κέντρο των εξελίξεων

17:57

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Χρυσό για ΗΠΑ σε άνδρες και γυναίκες στο χόκεϊ - Ο Τραμπ συνεχάρη μόνο τους άνδρες

17:49

Δομική Κρήτης: Νέα σύμβαση 2,14 εκατ. ευρώ με ΔΑΑ για έργα συντήρησης

gazzetta
gazzetta reader insider insider