Κωτσόβολος: Μέσω του προγράμματος «Δεύτερο Σπίτι» προσφέρει 421 συσκευές στους Οργανισμούς «Το Χαμόγελο του Παιδιού, «ΚΥΑΔΑ» και «Εξέλιξη Ζωής»

Branded Content Team
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κωτσόβολος: Μέσω του προγράμματος «Δεύτερο Σπίτι» προσφέρει 421 συσκευές στους Οργανισμούς «Το Χαμόγελο του Παιδιού, «ΚΥΑΔΑ» και «Εξέλιξη Ζωής»
...
Στο τρίτο κύμα δωρεών μέσω του προγράμματος κυκλικής οικονομίας και εταιρικής κοινωνικής ευθύνης «Δεύτερο Σπίτι», η Κωτσόβολος διέθεσε 421 οικιακές συσκευές πρώτης ανάγκης στους οργανισμούς «Το Χαμόγελο του Παιδιού», «Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων» & «Εξέλιξη Ζωής» ξεπερνώντας συνολικά τις 2.300 συσκευές που έχει προσφέρει από την αρχή του προγράμματος μέχρι σήμερα.

Σε ένα ακόμα κύμα δωρεών μέσω του προγράμματος κυκλικής οικονομίας και εταιρικής κοινωνικής ευθύνης «Δεύτερο Σπίτι» η Κωτσόβολος διέθεσε 421 οικιακές συσκευές πρώτης ανάγκης στους οργανισμούς «Το Χαμόγελο του Παιδιού», «Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων» & «Εξέλιξη Ζωής» ξεπερνώντας συνολικά τις 2.300 συσκευές που έχει προσφέρει από την αρχή του προγράμματος μέχρι σήμερα.

Η έννοια της ανακύκλωσης και η αξία της τα τελευταία χρόνια κεντρίζουν όλο και περισσότερο το ενδιαφέρον και την προσοχή πολιτών και εταιρειών με αποτέλεσμα να σημειώνονται σημαντικές αλλαγές στον τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς μας ως προς τη διαχείριση χαρτιού, πλαστικού και γυαλιού. Τι γίνεται όμως με τις ηλεκτρικές συσκευές; Πόσοι από εμάς γνωρίζουμε τη σημασία ανακύκλωσής τους και πόσοι την έχουμε υιοθετήσει;

Εδώ τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά σε σχέση με τα υπόλοιπα υλικά προς ανακύκλωση. Οι περισσότεροι από εμάς βρίσκουν τη διαδικασία δύσκολη ή άλλοι απλώς αδιαφορούν. Πώς μπορώ να ανακυκλώσω το πλυντήριο που δε χρησιμοποιώ πια, αλλά είναι λειτουργικό; Πού μπορώ να απευθυνθώ; Ποιος αναλαμβάνει τη μεταφορά του;

Κι αν μπορούσαμε να συνδυάσουμε την ανακύκλωση με την κοινωνική συνεισφορά; Πόση διαφορά θα είχε για τον κόσμο μας; Η απάντηση είναι «μεγάλη» και δίνεται μέσα από το πρόγραμμα κυκλικής οικονομίας και εταιρικής ευθύνης «Δεύτερο Σπίτι» της Κωτσόβολος η οποία φροντίζει τόσο για το περιβάλλον όσο και για την κοινωνία στηρίζοντας συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Με την υποστήριξη της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), το πρόγραμμα στοχεύει στην έμπρακτη υποστήριξη πολλών οικογενειών σε διάφορα σημεία της Ελλάδας, με υψηλό δείκτη φτώχειας, μέσα από τη δωρεά λειτουργικών συσκευών (πλυντήριο ρούχων, ψυγείο, κουζίνα), αλλάζοντας τις ζωές οικογενειών που τις έχουν ανάγκη προς το καλύτερο.

Η συνεισφορά της Κωτσόβολος αποτυπώνεται στον αριθμό-ρεκόρ των 2.300 συσκευών πρώτης ανάγκης που έχει προσφέρει σε οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη από την αρχή του προγράμματος «Δεύτερο Σπίτι» μέχρι και σήμερα.

Μάλιστα, πολύ πρόσφατα κατέρριψε ακόμα ένα ρεκόρ, παραδίδοντας σε διάστημα μόλις δύο εβδομάδων 421 οικιακές συσκευές στους οργανισμούς «Το Χαμόγελο του Παιδιού», «Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων» (ΚΥΑΔΑ) & «Εξέλιξη Ζωής», συμβάλλοντας στο σπουδαίο έργο τους χάρη στη συντονισμένη προσπάθεια των ανθρώπων της, αλλά και στην άριστη συνεργασία της εταιρείας με εκπροσώπους των οργανισμών.

...

Με τον τρόπο αυτό, η Κωτσόβολος έγινε αρωγός στη σημαντική προσπάθεια στήριξης του «ΚΥΑΔΑ» προς ανθρώπους που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προς οικογένειες και παιδιά που προστατεύει και βοηθά ο οργανισμός και φυσικά της «Εξέλιξης Ζωής» που ενδυναμώνει νέους ανθρώπους -που έχουν μεγαλώσει σε κλειστές δομές προστασίας- στα πρώτα τους βήματα στην ενήλικη ζωή.

Το «Δεύτερο Σπίτι» απευθύνεται σε όλους όσους έχουν μια συσκευή λειτουργική που δε χρειάζονται και θα ήθελαν να την προσφέρουν σε κάποιον που την έχει ανάγκη, ενδυναμώνοντας παράλληλα τόσο την κοινωνία όσο και το περιβάλλον και κάνοντας REACT για έναν Καλύτερο Κόσμο.

Τα είδη συσκευών που μπορείς να δωρίσεις είναι είτε ψυγείο/ ψυγειοκαταψύκτης, είτε κουζίνα, είτε πλυντήριο ρούχων. Από την στιγμή που το δηλώνεις, αναλαμβάνει η ίδια η εταιρεία δωρεάν την παραλαβή της συσκευής σου, τον έλεγχο λειτουργίας της, τυχόν μικρές επιδιορθώσεις, την απολύμανση και αποστολή αυτής στο «Δεύτερο Σπίτι» της. Τόσο απλά!

Τα είδη συσκευών που μπορείς να δωρίσεις είναι είτε ψυγείο/ ψυγειοκαταψύκτης, είτε κουζίνα, είτε πλυντήριο ρούχων. Από την στιγμή που το δηλώνεις, αναλαμβάνει η ίδια η εταιρεία δωρεάν την παραλαβή της συσκευής σου, τον έλεγχο λειτουργίας της, τυχόν μικρές επιδιορθώσεις, την απολύμανση και αποστολή αυτής στο «Δεύτερο Σπίτι» της. Τόσο απλά!

...

Κωτσόβολος και καταναλωτές γίνονται ένα με αφορμή το «Δεύτερο Σπίτι» και στηρίζουν ευπαθείς οικονομικά και κοινωνικά οικογένειες, κάνοντας τη Ζωή τους Καλύτερη.

Κάνε, λοιπόν, κι εσύ REACT μαζί με την Κωτσόβολος μέσα από τη δωρεά της συσκευής σου για έναν Καλύτερο Κόσμο για Όλους.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα «Δεύτερο Σπίτι» και για το πώς μπορείς και εσύ να συμμετέχεις δωρίζοντας τη δική σου συσκευή, θα βρεις εδώ: https://www.kotsovolos.gr/pages/second-home

Advertorial

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider