Το νέο HUAWEI Watch GT3 Pro απογειώνει την εμπειρία της προπόνησης με τον πιο κομψό τρόπο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Το νέο HUAWEI Watch GT3 Pro απογειώνει την εμπειρία της προπόνησης με τον πιο κομψό τρόπο
Το νέο smartwatch της HUAWEI ήρθε στην Ελλάδα και ανεβάζει σε άλλο επίπεδο την καθημερινή άθληση με περισσότερα από 100 sports modes και σχεδιασμό που δεν περνάει απαρατήρητος.

Τα smartwatches έχουν αποκτήσει φανατικό κοινό τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, αντικαθιστώντας τα κλασσικά ρολόγια χειρός. Η πρακτικότητα που προσφέρουν στον καρπό του χρήστη τους, καθώς και η ευκολία στην παρακολούθηση της υγείας, της άθλησης, αλλά και της επικοινωνίας, τούς έχουν χαρίσει μια ξεχωριστή θέση στο μυαλό και στην καρδιά των καταναλωτών.

Μιλάμε άλλωστε για ένα «έξυπνο» ρολόι, το οποίο εκτός από το να μας ενημερώνει για την ώρα, μπορεί να μετρήσει καρδιακούς παλμούς, θερμίδες, να αποτελέσει τον personal trainer μας, να εμφανίσει emails, κλήσεις, ακόμη και να κάνει υπενθυμίσεις για διάφορα μικρά ή μεγάλα θέματα της καθημερινότητας. Πώς, όμως, μπορεί να επιλέξει κάποιος το κατάλληλο smartwatch σε μια αγορά γεμάτη με αμέτρητες επιλογές; Η απάντηση εδώ έρχεται από την HUAWEI και το νέο της smartwatch GT3 Pro, το οποίο συνδυάζει σε υπερθετικό βαθμό την κομψότητα με τη χρηστικότητα.

Από το 2018 άλλωστε η συγκεκριμένη εταιρεία «χτίζει» μια παράδοση στα smartwatches με εκτεταμένες λειτουργίες υγείας και προπόνησης, αλλά και ισχυρή απόδοση. Στην περίπτωση τώρα της νέα σειράς HUAWEI WATCH GT αποφάσισε να ανεβάσει ακόμη περισσότερο τον πήχη. Η σειρά είναι εμπνευσμένη από την αυτοκινητοβιομηχανία και έχει πάρει το όνομά της από τα πολυτελή station wagon υψηλών επιδόσεων, «Grand Tourer» και «Gran Turismo».

Τα γράμματα «GT» που αντιπροσωπεύουν την ισχύ, την υψηλή απόδοση και την αξιοπιστία, σε κομψό σχεδιασμό, φαίνεται πως αξιοποιούνται τέλεια από τη νέα σειρά της HUAWEI. Σε αυτή βλέπουμε δύο εκπληκτικά μοντέλα: το HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Edition και το HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition. Το καθένα τόσο εντυπωσιακό όσο και το άλλο, αλλά με το δικό του ξεχωριστό design, που «κουμπώνουν» άψογα σε κάθε καρπό.

HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Edition.

Όσον αφορά το HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Edition, έχουμε να κάνουμε με ένα «έξυπνο» ρολόι με premium σκουρόχρωμο σχεδιασμό και μοντέρνες πινελιές. Για εκείνους που θέλουν να εξερευνήσουν την αισθητική της τεχνολογίας τώρα, υπάρχει και το HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition, το οποίο συνδυάζει την απλότητα του κεραμικού με τη γοητεία του μετάλλου.

Όπως η έκδοση Titanium, έτσι και η έκδοση Ceramic αποτελεί τον κομψό σύντροφο στην άθληση και στην παρακολούθηση της υγείας σας, καθώς με το κουμπί ECG (ηλεκτροκαρδιογράφημα) προσφέρει στον χρήστη έναν απλό και βολικό τρόπο να ελέγχει την λειτουργία της καρδιά του, με ένα κλικ. Το κουμπί αυτό χρησιμοποιεί μια επίστρωση ματ τιτανίου, με ηλεκτρόδια υψηλής πιστότητας που μπορούν να καταγράψουν με ακρίβεια την καρδιακή λειτουργία, κάνοντας δυνατή τη συλλογή των δεδομένων, ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε.

Ο ιδανικός σύμμαχος στην άθλησή σας

Το ζητούμενο για τους περισσότερους σε ένα smartwatch είναι να μπορεί να αποτελεί τον προσωπικό τους «προπονητή», βοηθώντας τους να πιάσουν τους στόχους τους. Με τις περισσότερες από 100 λειτουργίες προπόνησης που διαθέτει το HUAWEI WATCH GT 3 Pro είναι δεδομένο πως ο καθένας από εσάς θα βρει αυτό που ψάχνει για την άθλησή του. Από τους δρομείς που θέλουν να κρατούν αρχείο με τις διαδρομές και τις επιδόσεις τους έτσι ώστε να γίνουν καλύτεροι, μέχρι τα άτομα που παίζουν γκολφ ή κάνουν σκι αντοχής και αναζητούν το ιδανικό πρόγραμμα προπόνησης.

Με το νέο έξυπνο ρολόι της HUAWEI μπορείτε επίσης να βουτήξετε σε αχαρτογράφητα νερά. Κυριολεκτικά. Η αυξημένη του αντοχή στο νερό, σάς επιτρέπει να φτάσετε μέχρι και 30 μέτρα βάθος, ενώ είναι εφοδιασμένο με τη νέα λειτουργία Free Diving, η οποία παρέχει πληροφορίες κατάδυσης σε πραγματικό χρόνο, και μπορεί να είναι εξαιρετικά χρήσιμη για οποιονδήποτε μαθαίνει ελεύθερη κατάδυση. Παρέχει ακόμη δυνατότητα εκπαίδευσης άπνοιας, με προσαρμόσιμους πίνακες, λειτουργώντας ως εξατομικευμένος βοηθός εκπαίδευσης, για τη βελτίωση της ικανότητάς των δυτών, να κρατούν την αναπνοή.

Η υγεία σας σε πρώτο πλάνο με το HUAWEI WATCH GT 3 Pro

Παράλληλα, η σειρά διαθέτει ένα πλήθος λειτουργιών που βοηθούν στην παρακολούθηση της γενικής σας υγείας, αφού με το ενημερωμένο HUAWEI TruSeenTM 5.0+, η συσκευή μπορεί να παρακολουθεί τον καρδιακό ρυθμό του χρήστη για όλο το 24ωρο, με ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια. Χάρη στο HUAWEI TruSleep™ 2.0 Watch GT 3 Series μπορεί να εκτελέσει παρακολούθηση ύπνου και να καταγράψει σε πραγματικό χρόνο τον καρδιακό παλμό και την αναπνοή αλλά και να αξιολογήσει την ποιότητα του ύπνου, χωρίς να διαταράσσει την ξεκούραση του χρήστη.

Το HUAWEI WATCH GT 3 Pro διαθέτει ακόμα, λειτουργία διαχείρισης του εμμηνορροϊκού κύκλου, η οποία «μετράει» τις μέρες σας και μπορεί να σας υπενθυμίζει εκ των προτέρων, ενώ φέρνει και τον βοηθό υγείας Healthy Living Shamrock μέσω του οποίου, οι χρήστες μπορούν να λαμβάνουν τακτικές υπενθυμίσεις σχετικά με προκλήσεις υγείας, την ημερήσια πρόσληψη νερού, υπενθυμίσεις φαρμάκων, καθημερινή επίγνωση, υπενθύμιση ύπνου ή όγκο άσκησης. Επιπλέον, υποστηρίζει την ανίχνευση αρτηριακής ακαμψίας, η οποία μπορεί να ελέγξει τον κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων ενώ διαθέτει την τεχνολογία HUAWEI TruSeenTM 5.0+ που υποστηρίζει την λειτουργία οξυμέτρου, επιτρέποντάς να μετράτε τα επίπεδα οξυγόνου σας, ανά πάσα στιγμή.

HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition.

Όλα αυτά υποστηρίζονται από μια ισχυρή μπαταρία μεγάλης διάρκειας με ασύρματη και κατά 30% ταχύτερη φόρτιση, από ό,τι στο προηγούμενο μοντέλο της σειράς. Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι η σειρά HUAWEI Watch GT 3 Pro μπορεί να λειτουργεί είτε ανεξάρτητα είτε να συνδυαστεί με ένα smartphone για μεγαλύτερη άνεση και ευκολία στη χρήση.

Τόσο η έκδοση Titanium όσο και η Ceramic ήρθαν για να ανεβάσουν επίπεδο στις προπονήσεις, αλλά και στο στίλ σας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei, για εύκολες και γρήγορες αγορές το ηλεκτρονικό κατάστημα ή τα παρακάτω links: Facebook: HuaweimobileGR και Instagram: huaweimobilegr και Huawei Community.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider