Εξαντλούνται τα αποθέματα του νέου Playstation 5, πριν την κυκλοφορία του

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Εξαντλούνται τα αποθέματα του νέου Playstation 5, πριν την κυκλοφορία του
Μεγάλη ζήτηση για την νέα παιχνιδομηχανή της Sony. Έγκαιρη ενίσχυση των αποθεμάτων υπόσχεται η εταιρεία.

Επιπλέον απόθεμα για τις προπαραγγελίες του νέου Playstation 5 αποστέλει η Sony μετά την μεγάλη ζήτηση που καταγράφηκε για την καινούργια παιχνιδομηχανή.

Σύμφωνα με διεθνή μέσα αλλά και με παράγοντες της εγχώριας αγοράς από την ημέρα που άνοιξαν οι προπαραγγελίες η ζήτηση ήταν τόσο υψηλή που τα αποθέματα τείνουν να εξαντληθούν. Ωστόσο και η ίδια η εταιρεία δεν χειρίστηκε το θέμα και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού άνοιξε τις προπαραγγελίες μια ημέρα νωρίτερα από αυτή των retailers. Αποτέλεσμα αυτής της μη συντονισμένης έναρξης των προπαραγγελιών ήταν το απόθεμα να εξαντληθεί από αρκετά καταστήματα του εξωτερικού και η Sony να ζητήσει συγγνώμη από τους φανατικούς της gamers μέσω του λογαριασμού της στο Twitter.

«Ας είμαστε ειλικρινείς, οι προπαραγγελίες του Playstation θα μπορούσαν να κυλήσουν πολύ πιο ομαλά. Πραγματικά απολογούμαστε γι αυτό» ανέφερε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter.

Πέρα από την συγγνώμη που ζήτησε η ιαπωνική εταιρεία υποσχέθηκε να αυξήσει το απόθεμά της έγκαιρα ώστε να μείνουν ικανοποιημένοι όλοι οι ενδιαφερόμενοι ενώ υποσχέθηκε να αποστείλει ακόμα περισσότερες κονσόλες και στα καταστήματα μέχρι το τέλος του έτους.

Να θυμίσουμε ότι οι προπαραγγελίες για τις νέες κονσόλες ξεκίνησαν την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο η νέα γενιά της παιχνιδομηχανής, το PS5, θα τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων των ΗΠΑ κι άλλων επιλεγμένων αγορών (Ιαπωνία, Καναδάς, Μεξικό, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία και Νότιο Κορέα) στις 12 Νοεμβρίου και επτά ημέρες αργότερα, στις 19 Νοεμβρίου θα κάνει το ντεμπούτο της στις αγορές της Ευρώπης μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.

Οσον αφορά στην τιμή, οι δύο εκδόσεις του Playstation 5 θα κοστίζουν από 399 ευρώ (για την αποκλειστικά ψηφιακή έκδοση) έως τα 499 ευρώ (για τη βασική κονσόλα με τη μονάδα οπτικού δίσκου).

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider