ΑΑΔΕ: Εργασίες για την εκκαθάριση ΕΝΦΙΑ 2025

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
ΑΑΔΕ: Εργασίες για την εκκαθάριση ΕΝΦΙΑ 2025
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Ενημέρωση της ΑΑΔΕ ενόψει της έναρξης των εργασιών για την εκκαθάριση ΕΝΦΙΑ 2025

Ενόψει της έναρξης των εργασιών για την εκκαθάριση ΕΝΦΙΑ 2025, η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων ενημερώνει για τα παρακάτω:

• Η εφαρμογή για την υποβολή δηλώσεων Στοιχείων Ακινήτων (Ε9) έτους 2025 δεν θα είναι διαθέσιμη από την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου και μέχρι την ολοκλήρωση της έκδοσης - ανάρτησης των πράξεων διοικητικού προσδιορισμού ΕΝΦΙΑ 2025 και το άνοιγμα των τροποποιητικών δηλώσεων ΕΝΦΙΑ 2025.
• Η εφαρμογή για την υποβολή δηλώσεων Στοιχείων Ακινήτων (Ε9) έτους 2026 δεν θα είναι διαθέσιμη την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου, μεταξύ 9:00 και 13:00.
• Όλες οι υπόλοιπες λειτουργίες του Περιουσιολογίου (όπως το Πιστοποιητικό ΕΝΦΙΑ, υποβολές δηλώσεων Ε9 ετών 2010-2024), θα είναι διαθέσιμες κανονικά, καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Γεμίζει το «καλάθι της ΔΕΘ» - Ο πήχης των 2 δισ. ευρώ και ο στόχος για μέρισμα ανάπτυξης

Οι 5 επαγγελματικοί κλάδοι που «χρυσώνουν» τους υπαλλήλους τους με έως 10.000 ευρώ το μήνα

Οι πραγματικοί νικητές του Μουντιάλ

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider