ΑΣΕΠ: Τρεις προκηρύξεις για 1.849 θέσεις στα υπουργεία Παιδείας, Τουρισμού και στους δήμους της χώρας

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΑΣΕΠ: Τρεις προκηρύξεις για 1.849 θέσεις στα υπουργεία Παιδείας, Τουρισμού και στους δήμους της χώρας
Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην κάθε Προκήρυξη.

Εντός του Ιανουαρίου ξεκινά η διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων σε δύο μεγάλες προκηρύξεις του ΑΣΕΠ που αφορούν συνολικά 1.569 μόνιμες θέσεις σε δήμους όλης της χώρας και στο υπουργείο Τουρισμού, ενώ τον Φεβρουάριο αναμένεται να προκηρυχθεί ο διαγωνισμός για 85 θέσεις στο υπουργείο Παιδείας και 95 θέσεις σε Δημόσια Πανεπιστήμια.

  • Προκήρυξη 12Κ/2021

Την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου ξεκινά η διαδικασία υποβολής αιτήσεων στην προκήρυξη 12Κ/2021 του ΑΣΕΠ. Η προκήρυξη που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 101 θέσεων μόνιμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στο Υπουργείο Τουρισμού και στο Ελληνικό Κτηματολόγιο Ν.Π.Δ.Δ. (Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης) σύμφωνα με το άρθρο 28 του ν.4765/2021.

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα ΣΤ΄). Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία λήγει στις 28 Ιανουαρίου 2022, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00.

  • Προκήρυξη 13Κ/2021

Στις 20 Ιανουαρίου ξεκινούν οι αιτήσεις για την προκήρυξη 13Κ/2021 του ΑΣΕΠ που αφορά στην πρόσληψη 1468 μονίμων, Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε Ο.Τ.Α. α΄ και β΄ βαθμού, στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, στο Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λέσβου και στον Φορέα Διαχείρισης Μητροπολιτικού Πάρκου Περιβαλλοντικών και Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων και Ανάπτυξης Κοινωνικής Οικονομίας «Αντώνης Τρίτσης».

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 20 Ιανουαρίου 2022 ημέρα Πέμπτη και ώρα 08:00 και λήγει στις 7 Φεβρουαρίου 2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00.

Το διοικητικό, οικονομικό, τεχνικό, ιατρικό, γεωτεχνικό και λοιπό προσωπικό, θα καλύψει θέσεις των φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης (Δήμοι, Περιφέρειες, και Νομικά Πρόσωπα αυτών), αντίστοιχες του γνωστικού αντικειμένου τους σε τεχνικές υπηρεσίες και υπηρεσίες δόμησης, υπηρεσίες χωροταξίας και πολεοδομικού σχεδιασμού, ανάπτυξης, έκδοση αδειών και χορήγηση εγκρίσεων, διοίκησης και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, διαχείρισης οικονομικών και άλλων πόρων, εκπόνηση και εφαρμογή προγραμμάτων και δράσεων, πρωτοβάθμιας ιατρικής και προαγωγής της δημόσιας υγείας, διενέργεια υγειονομικών και άλλων ελέγχων, υπηρεσίες εκσυγχρονισμού αγροτικών εκμεταλλεύσεων και προστασίας ζωικού και φυτικού κεφαλαίου.

  • Προκήρυξη 2Κ/2022

Στον προθάλαμο του ΑΣΕΠ βρίσκεται η προκήρυξη 2Κ/2022 που αφορά συνολικά 280 νέες μόνιμες θέσεις στην Παιδεία.

Η κατανομή των θέσεων ανά φορέα έχει ως εξής:

Υπουργείο Παιδείας:185 θέσεις ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ κατηγορίας,
Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευση: 5 θέσεις ΠΕ, ΤΕ κατηγορίας,
Πανεπιστήμιο Κρήτης: 5 θέσειςΠΕ, ΔΕ κατηγορίας,
ΑΠΘ: 12 θέση ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ κατηγορίας,
ΠΔΕ Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης: 19 θέσεις ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ,
ΑΣΚΤ: 2 θέσεις ΠΕ κατηγορίας,
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας: 5 θέσεις ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ κατηγορίας,
Γενικά Αρχεία του Κράτους: 14 θέσεις ΠΕ και ΤΕ κατηγορίας,
Πολυτεχνείο Κρήτης: 2 θέσεις ΠΕ, ΥΕ κατηγορίας,
Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου: 5 θέσεις ΠΕ, ΤΕ κατηγορίας,
Πανεπιστήμιο Μακεδονίας: 3 θέσεις ΠΕ, ΔΕ κατηγορίας,
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο: 7 θέσεις ΠΕ,ΔΕ κατηγορίας,
ΕΜΠ: 5 θέσεις ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ κατηγορίας,
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο: 2 θέσεις ΠΕ και ΤΕ κατηγορίας,
ΔΠΘ: 5 θέσεις ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ κατηγορίας
Ιερά Μητρόπολη Σάμου, Ικαρίας και Κορσέων: 1 θέση ΔΕ κατηγορίας
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: 3 θέσεις ΤΕ κατηγορίας

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Τον Νοέμβριο του 2022 ο πρώτος διαγωνισμός του ΑΣΕΠ με το νέο Σύστημα

ΑΣΕΠ: Στο Εθνικό Τυπογραφείο η προκήρυξη 13K/2021 για 1.468 προσλήψεις μονίμων σε δήμους

gazzetta
gazzetta readerinsiderinsider