Αιτήσεις από σήμερα για 192 προσλήψεις στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αιτήσεις από σήμερα για 192 προσλήψεις στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας
Το νέο προσωπικό θα τοποθετηθεί σε ολόκληρη τη χώρα, ενώ 30 άτομα θα προσληφθούν για την Αττική.

Στο πλαίσιο λήψης μέτρων πρόληψης και προστασίας της δημόσιας υγείας έναντι του κορoνοϊού η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας αποφάσισε να στελεχώσει τον Εθνικό Μηχανισμό Διαχείρισης Κρίσεων και Αντιμετώπισης Κινδύνων με 192 νέα στελέχη, με σκοπό την παρακολούθηση των διαδικασιών απομόνωσης και ελέγχου των ασθενών κορονοϊού και των στενών επαφών τους, καθώς και τη συνδρομή τους στην αντιμετώπιση κάθε είδους σχετικής υγειονομικής ή άλλης απειλής.

Το νέο προσωπικό θα τοποθετηθεί στις έδρες των Περιφερειακών Ενοτήτων των 13 Περιφερειών της χώρας (30 άτομα θα προσληφθούν για την Αττική) και θα απασχοληθεί με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (ΙΔΟΧ), διάρκειας 8 μηνών.

Τα κριτήρια επιλογής των υποψηφίων αφορούν:

  • την κατοχή τίτλου σπουδών πανεπιστημιακής εκπαίδευσης
  • την εντοπιότητα
  • την γνώση ξένων γλωσσών
  • την γνώση χειρισμού Ηλεκτρονικών Υπολογιστών
  • την αξιολόγηση της εν γένει προσωπικότητας των υποψηφίων μέσω της διαδικασίας του ψυχομετρικού ελέγχου από την Τριμελή Επιτροπή Ψυχοτεχνικών
  • την αξιολόγηση και μέσω διαδικασίας προσωπικής συνέντευξης από Τριμελή Επιτροπή

Ως πρόσθετο προσόν λαμβάνεται υπόψη η κατοχή μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών ή διπλώματος μεταπτυχιακής ειδίκευσης. Επίσης οι υποψήφιοι δεν θα πρέπει να υπερβαίνουν το 40ο έτος της ηλικίας τους κατά την 31η Δεκεμβρίου του 2020.

Οι υποψήφιοι από όλη τη χώρα μπορούν να αποστείλουν αίτηση συμμετοχής στο διαγωνισμό, συνοδευόμενη από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, αποκλειστικά μέσω ταχυδρομικών υπηρεσιών με συστημένη επιστολή ή μέσω ταχυμεταφοράς από σήμερα μέχρι και την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου, στην ταχυδρομική διεύθυνση της ΓΓΠΣ, Λ. Κηφισίας 37-39, Κτ. Φάρος, Τ.Κ. 151 23 – Μαρούσι, με την ένδειξη «ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ 192 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΟΧ».

Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της ΓΓΠΠ (www.civilprotection.gr) ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider