Παρατείνεται η προθεσμία για τις φορολογικές δηλώσεις έως και τις 28 Αυγούστου

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Παρατείνεται η προθεσμία για τις φορολογικές δηλώσεις έως και τις 28 Αυγούστου
Με τροπολογία που θα κατατεθεί στην Βουλή, δίνεται παράταση στις φορολογικές δηλώσεις έως τις 28 Αυγούστου 2020.

Δόθηκε τελικά η παράταση στην προθεσμία για την κατάθεση των φορολογικών δηλώσεων, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο υφυπουργός Οικονομικών, Απόστολος Βεσυρόπουλος πριν από λίγο στη Βουλή.

Συγκεκριμένα, με τροπολογία που θα κατατεθεί στην Βουλή, δίνεται παράταση στις φορολογικές δηλώσεις έως τις 28 Αυγούστου 2020.

Διπλή δόση φόρου για τις δηλώσεις Αυγούστου

Μέχρι χθες (22.07.2020) είχαν κατατεθεί 4,8 εκατ. φορολογικές δηλώσεις, από το σύνολο των 6,4 εκατ. που πρέπει να κατατεθούν.

Όσοι πάντως υποβάλουν τη δήλωσή τους εντός του Αυγούστου θα κληθούν να καταβάλουν- εφόσον αυτή είναι χρεωστική- διπλή δόση φόρου.

Η ΑΑΔΕ προσάρμοσε ήδη τον αριθμό των δόσεων για φυσικά και νομικά πρόσωπα σε 8 μηνιαίες, με την πρώτη να πρέπει να καταβληθεί έως την 31η Ιουλίου. Στα νέα εκκαθαριστικά των φυσικών προσώπων εμφανίζεται η έκπτωση 2% στην περίπτωση εφάπαξ πληρωμής του πρόσθετου φόρου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Φορολοταρία: Έγινε η κλήρωση για τις συναλλαγές Ιανουαρίου - Δείτε εάν κερδίσατε έως 50.000 ευρώ

Vodafone: Προχωρά σε αυξήσεις σε Vodafone TV και σε συγκεκριμένα πάγια

Πώς χωρίστηκε η πίτα του streaming το 2025 - Το νέο τοπίο στην αγορά της συνδρομητικής

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider