Tip of the Day

Έως και 26/8 οι ενστάσεις για την επιδότηση βρεφονηπιακών σταθμών

25-08-2022 | 07:50
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Έως και 26/8 οι ενστάσεις για την επιδότηση βρεφονηπιακών σταθμών

Τα προσωρινά αποτελέσματα για το Πρόγραμμα Προσχολικής Εκπαίδευσης και Δημιουργικής Απασχόλησης 2022-2023 ανακοινώθηκαν στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συνδεθούν στην πλατφόρμα (https://web.eetaa.gr/results/results_2022/goneis_pro_select.php) με τους κωδικούς Taxisnet και όσοι το επιθυμούν έχουν έως το βράδυ της Παρασκευής 26 Αυγούστου τη δυνατότητα υποβολής ενστάσεων.

Οι ενστάσεις γίνονται μόνο ηλεκτρονικά στο https://aitisi.eetaa.gr/ και μετά την εξέταση των ενστάσεων τα οριστικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 30 Αυγούστου. Η δράση προσχολικής εκπαίδευσης και δημιουργικής απασχόλησης για την περίοδο 2022-2023 χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και αιτήσεις έγιναν από γονείς ή πρόσωπα που έχουν τη γονική μέριμνα ή την επιμέλεια, αναδόχους γονείς, επιτρόπους ή συμπαραστάτες, Νόμιμους Εκπροσώπους βρεφών και παιδιών προσχολικής και σχολικής ηλικίας, παιδιών, εφήβων και ατόμων με αναπηρία που επιθυμούν τη φιλοξενία των παιδιών τους σε δομές αντίστοιχες με την ηλικία τους.

Η υποβολή ενστάσεων

Η υποβολή ενστάσεων διαρκεί 3 ημέρες (24-26/8/2022 και μέχρι τις 23:59μμ). Ενστάσεις επί των Προσωρινών Πινάκων μπορούν να υποβληθούν μέσω της Ειδικής εφαρμογής και εξετάζονται από την Επιτροπή Εξέτασης Ενστάσεων (Ε.Ε.Ε.).

Στην ηλεκτρονική ένσταση θα πρέπει να αναφέρεται ρητά ο λόγος για τον οποίο υποβάλλεται η ένσταση και να επισυνάπτονται τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Προσοχή: Ο μέγιστος αριθμός ενστάσεων είναι 4, μία αρχική και τρεις συμπληρωματικές. Η αιτιολογία της ένστασης μπορεί να είναι έως 2.000 χαρακτήρες. Αλλιώς ο ενδιαφερόμενος δημιουργεί ένα αρχείο pdf που επισυνάπτει ως δικαιολογητικό.

Η αρχή συμβουλεύει να επισυνάψτε όλα τα δικαιολογητικά της ένστασης (σε μορφή pdf), αφού δώσετε μια περιγραφή σε κάθε πιστοποιητικό (π.χ. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης ή Εκτύπωση ΑΜΚΑ κ.λπ.). Όταν ολοκληρώσετε την επισύναψη των δικαιολογητικών επιλέξτε «Υποβολή Ένστασης». Με την ενέργεια αυτή ολοκληρώνεται η υποβολή της ένστασης. Ενδιαμέσως, μπορείτε να επιλέγετε την «Προσωρινή Αποθήκευση». Μετά την Υποβολή της ένστασης δεν έχετε τη δυνατότητα να τροποποιήσετε τα στοιχεία της. Μπορείτε μόνο να δημιουργήσετε συμπληρωματική ένσταση, με την ίδια διαδικασία. Ο μέγιστος επιτρεπτός αριθμός συμπληρωματικών ενστάσεων είναι 3.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα της στήλης Tip of the Day

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

18:26

Bloomberg: Ο Ερντογάν ζήτησε από τον Πούτιν να πάρει πίσω τους S-400

18:21

Ολοκληρώθηκαν οι πληρωμές 487,9 εκατ. ευρώ από ΟΠΕΚΕΠΕ και ΕΛΓΑ - Επιπλέον 600 εκατ. μέχρι 31/12

18:20

Σουηδική startup εκρηκτικών έλαβε άδεια κατασκευής εργοστασίου ΤΝΤ

18:20

Βενεζουέλα: Ο στρατός μας «δεν πτοείται» από τις απειλές Τραμπ

18:15

Προς το α' τρίμηνο το Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας - Τουρκίας

18:09

Λιβάνιος: Ανοίγει ειδικός κύκλος μόνιμων προσλήψεων στους δήμους

18:05

ΑΑΔΕ: Καταβλήθηκε η 4η δόση επιστροφής ΕΦΚ αγροτικού πετρελαίου - Οδηγίες για διόρθωση παραστατικών

18:04

Επίδομα παιδιού Α21: Νωρίτερα η 6η δόση - Πότε θα καταβληθεί στους δικαιούχους

18:01

Οι σχέσεις του «Έλληνα Εσκομπάρ» με τα καρτέλ της Λατινικής Αμερικής

18:00

ΚΕΔΕ: Υπερψηφίστηκε η εισήγηση της πλειοψηφίας για τον Κώδικα της Αυτοδιοίκησης

17:58

Σάντσεθ: Σχεδιάζει πανεθνικό δίκτυο «κλιματικών καταφυγίων» για προστασία από καύσωνες

17:55

Αντίρροπες δυνάμεις στο ταμπλό του ΧΑ - Οριακές απώλειες για τον Γενικό Δείκτη

17:50

Στις Βρυξέλλες ο Μητσοτάκης για τη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ - Δυτικών Βαλκανίων

17:44

Κινέζος ΥΠΕΞ: Το Πεκίνο αντιτίθεται στον «μονομερή εκφοβισμό» χωρών

17:32

Στο Μαξίμου οι βουλευτές της ΝΔ: Ευχές, συζητήσεις και το δώρο - γούρι του Μητσοτάκη

17:19

Ουκρανία: Ρωσική επίθεση στη Ζαπορίζια προκαλεί τον τραυματισμό 26 ανθρώπων

17:13

Εκτός ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ o Νίκος Παππάς

17:06

Δήμας: Περί τα 2 δισ. ευρώ τα κονδύλια για υποδομές

16:55

Απώλειες στη Wall Street ελέω των «μάκρο» για την αγορά εργασίας

16:54

ΥΠΕΞ προς Β. Μακεδονία: Απόλυτα δεσμευτική και για τις δύο πλευρές η Συμφωνία των Πρεσπών

16:49

ΑΣΕΠ: Εκδόθηκαν οι προσωρινοί πίνακες επιτυχόντων για 4.276 θέσεις στο Δημόσιο

16:46

Δίκη Χρυσής Αυγής: Την ενοχή και των 42 κατηγορούμενων ζητά η εισαγγελέας

16:37

Μέλος του ΔΣ της SMEunited εξελέγη o Κωστής Μουσουρούλης

16:22

Γουόλερ: «Απαραίτητο» να τονίσουμε τη σημασία της ανεξαρτησίας της Fed στον Τραμπ

16:18

Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια: Πότε και πώς θα επηρεαστούν οι χρήσεις και οι αξίες των ακινήτων - Παραδείγματα

16:18

Σάντσεθ: «Ιστορικό λάθος» η απόφαση της Κομισιόν για τα βενζινοκίνητα οχήματα

16:15

ΥΠΑΑΤ: Πώς θα γίνει η πληρωμή αγροτεμαχίων έως 20 στρέμματα παρά τα ζητήματα ΚΑΕΚ

16:09

Σουδάν: Η πιο παραμελημένη κρίση του 2025

16:07

Το Ευρωκοινοβούλιο τάσσεται υπέρ του «στρατιωτικού Σένγκεν» για ενδεχόμενη ρωσική επίθεση

16:03

Χρυσοχοΐδης: Ο πόλεμος ενάντια στους εμπόρους ναρκωτικών θα συνεχιστεί