Λονδίνο σε Μακρόν: Δεν υπάρχει συμφωνία για εκεχειρία 1 μήνα στην Ουκρανία

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Λονδίνο σε Μακρόν: Δεν υπάρχει συμφωνία για εκεχειρία 1 μήνα στην Ουκρανία
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
«Δεν υπάρχει συμφωνία για κάτι που να μοιάζει με εκεχειρία», επεσήμανε ο Βρετανός υφυπουργός Άμυνας Λιουκ Πόλαρντ

Ο Βρετανός υφυπουργός Άμυνας Λιουκ Πόλαρντ δήλωσε ότι Λονδίνο και Παρίσι δεν έχουν συμφωνήσει σε μια πρόταση για μερική εκεχειρία διάρκειας ενός μήνα στην Ουκρανία, στην οποία αναφέρθηκε χθες Κυριακή ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν μιλώντας στη γαλλική εφημερίδα Le Figaro.

«Δεν υπάρχει συμφωνία για κάτι που να μοιάζει με εκεχειρία», επεσήμανε ο Πόλαρντ μιλώντας στο Times Radio.

«Πολλά ενδεχόμενα βρίσκονται στο τραπέζι, με την επιφύλαξη πιο ενδελεχών συζητήσεων με τους Αμερικανούς και Ευρωπαίους εταίρους, όμως μια εκεχειρία διάρκειας ενός μήνα δεν αποτελεί αντικείμενο συμφωνίας», σχολίασε αξιωματούχος της βρετανικής κυβέρνησης.

«Υπάρχει ξεκάθαρα ένας αριθμός επιλογών στο τραπέζι», δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του Στάρμερ όταν ρωτήθηκε σχετικά με την πρόταση αυτή.

«Δεν θα κάνω εκτεταμένο σχολιασμό των επιλογών», εξήγησε ο ίδιος εκπρόσωπος.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Νόμος Χατζηδάκη: Πώς η «Υπεύθυνη Δήλωση» απλοποιεί το 40% των διαδικασιών του Δημοσίου

Ο Λιβάνιος «ανοίγει» σπίτια για δημόσιους λειτουργούς - Το αυγουστάστικο «τρέξιμο» στα υπουργεία - Η αποχώρηση Αυγερινού

Greek family: To 56% των νέων εξακολουθούν να ζουν στο πατρικό τους

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider