Ρωσίδα ΥΠΕΞ: Έτοιμοι να εξετάσουμε την όποια «ρεαλιστική» ειρηνευτική πρωτοβουλία για την Ουκρανία

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ρωσίδα ΥΠΕΞ: Έτοιμοι να εξετάσουμε την όποια «ρεαλιστική» ειρηνευτική πρωτοβουλία για την Ουκρανία
Η όποια πρόταση θα πρέπει να λαμβάνει υπόψιν τα συμφέροντα της Ρωσίας και την κατάσταση επί του πεδίου, είπε η Μαρία Ζαχάροβα.

Η Ρωσία είναι έτοιμη να εξετάσει την όποια «ρεαλιστική» ειρηνευτική πρωτοβουλία για τη σύγκρουση στην Ουκρανία που θα λαμβάνει υπόψιν τα συμφέροντα της Ρωσίας και την κατάσταση επί του πεδίου, δήλωσε σήμερα η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα.

«Είμαστε ανοικτοί σε διαπραγματεύσεις, είμαστε έτοιμοι να εξετάσουμε την όποια ρεαλιστική, μη πολιτικοποιημένη πρωτοβουλία – φυσικά», δήλωσε η Ζαχάροβα, προσθέτοντας ότι η Ρωσία θα εξετάσει μόνο μια διευθέτηση «που βασίζεται στο να λαμβάνονται υπόψιν τα συμφέροντά μας».

«Θα ήθελα να τονίσω για άλλη μια φορά: η λέξη-κλειδί είναι να λαμβάνονται υπόψιν τα συμφέροντα της χώρας μας, η σημερινή κατάσταση επί του πεδίου και οι εγγυήσεις συμμόρφωσης με τις σχετικές συμφωνίες».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Πρόστιμα έως 50.000 ευρώ για διαφήμιση παράνομου τζόγου από influencers - Ποινές μέχρι 10 έτη

Σούπερ μάρκετ: Πεδίον δόξης λαμπρό η αγορά των Ιωαννίνων - Τα νέα καταστήματα

Debate με τον Άδωνι ζητάει η Καρυστιανού - Περιμένει Αλέξη ο Ραγκούσης - Επιμένει για ψήφισμα στο Συνέδριο ο Δούκας

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider