Γιόγιακας (ΝΔ): Η Ελλάδα χρειάζεται στιβαρή ομάδα διακυβέρνησης και όχι μαθητευόμενους μάγους

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Γιόγιακας (ΝΔ): Η Ελλάδα χρειάζεται στιβαρή ομάδα διακυβέρνησης και όχι μαθητευόμενους μάγους
Γιατρός στο επάγγελμα, το 2006 εκλέχτηκε νομάρχης Θεσπρωτίας ενώ το 2015 κατάφερε και κέρδισε τη μία από τις δύο βουλευτικές έδρες με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ.

«Η πολιτική σταθερότητα με μία στιβαρή ομάδα διακυβέρνησης και όχι μαθητευόμενους μάγους που πουλάνε ανεφάρμοστες υποσχέσεις», είναι κατά τον υποψήφιο βουλευτή του νομού Θεσπρωτίας της ΝΔ, Βασίλη Γιόγιακα, το κρίσιμο διακύβευμα των εθνικών εκλογών της 21ης Μαΐου.

«Το διακύβευμα είναι αν θα συνεχιστεί μια παραγωγική 4ετία έργου, που έφερε τη χώρα σε πολύ καλύτερο σημείο από το 2019 ή αν θα μπούμε σε νέο κύκλο πολιτικών πειραματισμών και διαχειριστικής ανεπάρκειας. Αν θα υπάρξει μια στιβαρή ομάδα διακυβέρνησης που έχει δοκιμαστεί στα δύσκολα και έχει κάνει αυτά για τα οποία δεσμεύθηκε ή μαθητευόμενοι μάγοι που πουλάνε ανεφάρμοστες υποσχέσεις. Τελικά, το διακύβευμα είναι πολιτική σταθερότητα και εξέλιξη ή πολιτική αστάθεια και πισωγύρισμα» τόνισε στη συνέντευξη του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Πεποίθηση του είναι ότι, «μια αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ είναι ο πιο ασφαλής δρόμος για μια πιο δυνατή Ελλάδα». Παράλληλα, θέτει μεταξύ άλλων προτεραιότητες του, τις επενδύσεις στον Τουρισμό, τη βελτίωση των υγειονομικών υπηρεσιών, την ενίσχυση της απασχόλησης και την ολοκλήρωση της διαδικασίας για την παραχώρηση του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας.

Στις κατηγορίες της Αντιπολίτευσης «για τέσσερα χρόνια ανύπαρκτης αναπτυξιακής πολιτικής της κυβέρνησης της ΝΔ στο νομό», ο κ. Γιόγιακας αντιτείνει ότι η ανάπτυξη έφθασε διψήφιο ποσοστό, η ανεργία μειώθηκε πάνω από 20% ενώ χρηματοδοτήθηκαν περίπου 40 επενδυτικά σχέδια.

Γιατρός στο επάγγελμα, το 2006 εκλέχτηκε νομάρχης Θεσπρωτίας ενώ το 2015 κατάφερε και κέρδισε τη μία από τις δύο βουλευτικές έδρες με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ, ο κ. Γιόγιακας διεκδικεί εκ νέου το αξίωμα του βουλευτή στην μονοεδρική πλέον έδρα του νομού του, ελπίζοντας ότι θα αναγνωριστεί από τους συμπολίτες του ο προσωπικός καθημερινός αγώνας που έδωσε και δίνει για να λυθούν τα προβλήματα στην εκλογική του περιφέρεια.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Έφτασε η στιγμή για νέο πάροχο στις τηλεπικοινωνίες 

Ελληνική εταιρία συμπληρωμάτων διατροφής συμβάλλει στην ολιστική αντιμετώπιση των προβλημάτων του μυοσκελετικού συστήματος

Πώς ο πόλεμος στην Ουκρανία μπορεί να αλλάξει τη στρατηγική του ΝΑΤΟ στην Ανατολική Ευρώπη

gazzetta
gazzetta reader insider insider