Μητσοτάκης: Εφάπαξ ενίσχυση 600 ευρώ σε όλους τους ενστόλους σε ΕΛΑΣ και Λιμενικό

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μητσοτάκης: Εφάπαξ ενίσχυση 600 ευρώ σε όλους τους ενστόλους σε ΕΛΑΣ και Λιμενικό
Oριζόντια ενίσχυση 600 ευρώ σε όλους τους ενστόλους σε ΕΛΑΣ και Λιμενικό ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, από την Τρίπολη.

Oριζόντια ενίσχυση 600 ευρώ σε όλους τους ενστόλους σε ΕΛΑΣ και Λιμενικό ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, από την Τρίπολη. Συγκεκριμένα, μαζί με τη μισθοδοσία του Δεκεμβρίου κάθε ένστολος που υπηρετεί σε Ελληνική Αστυνομία και Λιμενικό Σώμα θα λάβει και 600 ευρώ.

«Είναι μια ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης της Πολιτεία», επισήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και συνέχισε: «Καθιστούν σαφή την προσήλωση της κυβέρνησης σε μια διπλή επιδίωξη: την ίδια ώρα που αμύνεται σε δυσκολίες να μπορεί εφαρμόζει δεσμεύσεις της. Και ενώ εξαντλεί κάθε δυνατότητα στήριξης κοινωνίας κι οικονομίας να μην διακινδυνεύει την δημοσιονομική σταθερότητα Έτσι συνδυάσαμε τις αυξήσεις και ανάπτυξη».

Ήρθα στην Τρίπολη για να παρουσιάσω 200 δράσεις

«Έχουμε τη μεγαλύτερη αποκλιμάκωση του δημοσίου χρέους από όλες τις ευρωπαϊκές χώρες. Το όραμά μου είναι κάθε Ελληνίδα και Έλληνας να έχει τις ίδιες ευκαιρίες και την ίδια πρόσβαση σε ποιοτικά δημόσια αγαθά, όπως τα μεγάλα αστικά κέντρα. Ξέρετε καλά πόσο εύκολα αιμορραγούν οι τόποι σας. Ένας πραγματικά ευλογημένος τόπος αποκτά και τις δυνατότητες και τα κεφάλαια. Γι'αυτό ήρθα σήμερα στην Τρίπολη για να παρουσιάσω πάνω από 200 δράσεις. Επενδύσεις στην Πελοπόννησο που θα ξεπεράσουν τα 6,5 δις ευρώ, δημόσιες και ιδιωτικές επενδύσεις», ανέφερε ο πρωθυπουργός.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης: Περισσότερα από 5 δισ. ευρώ από εθνικούς και ευρωπαϊκούς πόρους στο σχέδιο «Πελοπόννησος 2030»