Βορίδης: Έρχεται νέο πακέτο μέτρων στήριξης για νοικοκυριά κι επιχειρήσεις

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Βορίδης: Έρχεται νέο πακέτο μέτρων στήριξης για νοικοκυριά κι επιχειρήσεις
Ο Υπουργός Εσωτερικών, μιλώντας για το μείζον ζήτημα της ενεργειακής κρίσης και της συνεπακόλουθης ακρίβειας, έκανε λόγο για παγκόσμιο φαινόμενο το οποίο ήδη η Κυβέρνηση αντιμετωπίζει.

Για το μείζον ζήτημα της ενεργειακής κρίσης και της συνεπακόλουθης ακρίβειας, μίλησε ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, στον ΑΝΤ1, τονίζοντας πως πρόκειται για παγκόσμιο φαινόμενο το οποίο ήδη η Κυβέρνηση αντιμετωπίζει με μια σειρά μέτρων όπως η επιδότηση στους λογαριασμούς ενέργειας ή οποία έχει φτάσει ήδη τα 2 δισ. ευρώ.

Ο κ. Βορίδης αποκάλυψε ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί ένα νέο πακέτο μέτρων στήριξης για νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Πρόσθεσε δε τις ενέργειες του Πρωθυπουργού στο μέτωπο της ακρίβειας, ξεκινώντας από το γεγονός ότι έθεσε το θέμα στην Ε.Ε ζητώντας μια συνολική αντιμετώπιση.

Στην Ουκρανία «παραβιάζεται κάθε έννοια Διεθνούς Δικαίου»

Ο Υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» κι αναφερόμενος στον πόλεμο στην Ουκρανία, ξεκαθάρισε πως εκεί «δεν υπάρχουν δυο αντιμαχόμενες πλευρές, αλλά ένας εισβολέας σε ανεξάρτητο κράτος».

Ο κ. Βορίδης υπογράμμισε ότι στην Ουκρανία «παραβιάζεται κάθε έννοια Διεθνούς Δικαίου» και δεν θα τελειώσει έτσι απλά με μια εκεχειρία. Συμπλήρωσε δε πως η Ουκρανία δεν έρχεται για πρώτη φορά αντιμέτωπη με τη ρωσική επιθετικότητα κι υπενθύμισε την επέμβαση στην Κριμαία το 2014.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Επέλαση ακρίβειας σε ενέργεια & τρόφιμα – Μάχη για συγκράτηση τιμών και στήριξη εισοδημάτων

Ανοίγει «χαραμάδα» στήριξης από κονδύλια ΕΣΠΑ & κρατικές ενισχύσεις – Την Πέμπτη η μεγάλη μάχη στη Σύνοδο Κορυφής

gazzetta
gazzetta reader insider insider