Το ΥΠΕΞ καταδικάζει την εισβολή στο κτήριο που χρησιμοποιήθηκε ως αμερικανική πρεσβεία στην Υεμένη

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Το ΥΠΕΞ καταδικάζει την εισβολή στο κτήριο που χρησιμοποιήθηκε ως αμερικανική πρεσβεία στην Υεμένη
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
«Τέτοιες ενέργειες παραβιάζουν σαφώς το Διεθνές Δίκαιο και διακυβεύουν την περιφερειακή ασφάλεια και σταθερότητα» αναφέρει το ΥΠΕΞ.

Η Ελλάδα καταδικάζει απερίφραστα την εισβολή στο κτιριακό συγκρότημα που χρησιμοποιήθηκε στο παρελθόν ως πρεσβεία των ΗΠΑ στη Σανάα, στην Υεμένη και ζητά την άμεση απελευθέρωση του τοπικού προσωπικού που εξακολουθεί να βρίσκεται υπό κράτηση, αναφέρεται σε ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο Twitter.

Επίσης, υπογραμμίζει πως τέτοιες ενέργειες παραβιάζουν σαφώς το Διεθνές Δίκαιο και διακυβεύουν την περιφερειακή ασφάλεια και σταθερότητα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Πώς μπορούν να καλύψουν τα τελευταία ασφαλιστικά «χιλιόμετρα» άνεργοι που θέλουν να βγουν στη σύνταξη

Να γιατί έχουμε τα πιο ακριβά όσπρια και αποξηραμένα φρούτα στην Ευρώπη

Λιανεμπόριο: Στον «χορό» των εκπτώσεων ρίχνεται η αγορά – Ξεκίνησαν ήδη οι προσφορές

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider