Πλεύρης: Το Εθνικό Σύστημα Υγείας δε θα είναι μονοθεματικό για τον κορονοϊό

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Πλεύρης: Το Εθνικό Σύστημα Υγείας δε θα είναι μονοθεματικό για τον κορονοϊό
«Καλούμε τον κόσμο να εμβολιαστεί, αλλά αν δεν εμβολιαστεί, δε θα λειτουργήσει σε βάρος των ανεμβολίαστων» πρόσθεσε ο κ. Πλεύρης. 

Στη διαβεβαίωση ότι το Εθνικό Σύστημα Υγείας φέτος δε θα είναι μονοθεματικό για τον κορονοϊό προχώρησε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3.

«Δε θα κοπούν χειρουργεία, δεν θα κοπεί τίποτα. Είναι επιλογή του πρωθυπουργού», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στο ίδιο πλαίσιο, ανέφερε ότι από την στιγμή που το 70% του ενηλίκου πληθυσμού είναι εμβολιασμένο, η οικονομική και κοινωνική ζωή θα συνεχίζεται προσθέτοντας ότι τα μέτρα που λαμβάνονται είναι κατά βάση για την προστασία των ανεμβολίαστων.

«Καλούμε τον κόσμο να εμβολιαστεί, αλλά αν δεν εμβολιαστεί, δε θα λειτουργήσει σε βάρος των ανεμβολίαστων» πρόσθεσε ο κ. Πλεύρης.

Τέλος, είπε ότι οι παρελάσεις θα πρέπει να γίνουν με τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτόκολλο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ακίνητα: Στροφή των Ελλήνων στο ενοίκιο, δυσκολία στην ανταπόκριση του κόστους στέγασης

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για το πρώτο κατάστημα New Yorker στην Ελλάδα

Έλεγχοι για φοροδιαφυγή: Ειδικός αλγόριθμος επιλέγει φορολογούμενους και στόχους

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider