Ασφάλεια ζωής: Προστασία σε κάθε απρόοπτο

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ασφάλεια ζωής: Προστασία σε κάθε απρόοπτο
Ομπρέλα προστασίας κάθε φορά που την χρειάζεστε!

Εάν είστε οικογενειάρχης σίγουρα η αγωνία για την ασφάλεια και την ευημερία της οικογένειάς σας, θα σας έχει κάνει αρκετές φορές να αναρωτηθείτε πώς θα διαχειριστείτε τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις, εάν το εισόδημά σας σταματήσει ξαφνικά.

Δεδομένου ότι κανείς από εμάς δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον (ο τελευταίος χρόνος και ο covid 19 μας το απέδειξαν αυτό) είναι πολύ σημαντικό να δημιουργήσουμε εκείνες τις συνθήκες, ώστε να υπάρχει οικονομική προστασία για τα αγαπημένα μας πρόσωπα και τα εξαρτώμενα από εμάς μέλη, όταν εμείς δεν θα είμαστε σε θέση να τα προστατεύουμε

Ασφάλεια ζωής - Ομπρέλα προστασίας κάθε φορά που την χρειάζεστε!

Η ασφάλεια ζωής είναι ένα σημαντικό δίχτυ προστασίας που έχει μελετηθεί και σχεδιαστεί ιδανικά για να βοηθήσει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα να καλύψετε τα καθημερινά σας έξοδα, όταν συμβεί το αναπάντεχο!
Τα διαφορετικά προγράμματα έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν κάθε περίπτωση και κάθε ανάγκη, ενώ μπορούν να συνδυαστούν ώστε να σας προσφέρουν τη μέγιστη κάλυψη!

Ισόβια Ασφάλιση

Επιλέγοντας ένα πρόγραμμα ισόβιας ασφάλισης ζωής η οικογένειά σας και τα εξαρτώμενα από εσάς μέλη εξασφαλίζονται ισόβια και μπορούν να καλύψουν τις οικονομικές τους ανάγκες με εγγυημένη παροχή κεφαλαίου στην περίπτωση που αναπάντεχα λείψετε από τη ζωή τους. Έχετε την δυνατότητα της επιλογής προγράμματος με ισόβια ή με καθορισμένη διάρκεια (πχ. στην περίπτωση δανειακών υποχρεώσεων), ενώ ένα τέτοιο πρόγραμμα καλύπτει ακόμα και τα έξοδα που ενδεχομένως να προκύψουν στους δικούς σας ανθρώπους από το φόρο κληρονομιάς.
Αξιοσημείωτο είναι ότι το ασφάλιστρο το οποίο θα κληθείτε να καταβάλλετε ετησίως είναι σταθερό, ενώ όσο νωρίτερα επιλέξετε το πρόγραμμα αυτό, τόσο πιο οικονομικό θα είναι το ασφάλιστρο.

Ασφάλιση Ζωής από Ατύχημα

Τα ατυχήματα δυστυχώς συμβαίνουν και όσο και αν πιστεύουμε ότι τίποτα κακό δε θα συμβεί σε εμάς, δεν είναι ούτε στο χέρι μας να το προβλέψουμε, αλλά ούτε και να το αποτρέψουμε, διότι δε ζούμε μόνοι στον κόσμο αυτό και έτσι δεν εξαρτώνται όλα μόνο από εμάς. To ενδεκάμηνο Ιανουαρίου-Νοεμβρίου του 2020 συνολικά στη χώρα μας έχασαν τη ζωή τους σε τροχαία 550 άνθρωποι. Στην Ευρωπαϊκή Ένωση, κάθε χρόνο, περισσότεροι από 5 εκατομμύρια εργαζόμενοι υφίστανται σοβαρό εργατικό ατύχημα με τα περισσότερα από τα 5.000 να είναι θανατηφόρα!

Άνθρωποι, όμως, είμαστε και εμείς! Η ασφάλιση ζωής από ατύχημα αποτελεί ιδανική εξασφάλιση για τα αγαπημένα σας πρόσωπα σε μια τέτοια δύσκολη συγκυρία.

Εάν η φύση της δουλειάς σας, σας εκθέτει καθημερινά σε κίνδυνο σοβαρού ατυχήματος που θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο για τη ζωή σας και έχετε εξαρτώμενα από εσάς μέλη αξίζει να το σκεφτείτε, αφού μπορείτε να τους παρέχετε ένα αξιόλογο κεφάλαιο, ώστε να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τις καθημερινές τους υποχρεώσεις χωρίς προβλήματα.

Ασφάλιση Προσωπικού Ατυχήματος

Ένα ατύχημα δεν είναι και πολύ δύσκολο να συμβεί. Υπάρχουν, όμως, και σοβαρά ατυχήματα που μπορούν να προξενήσουν μόνιμες σωματικές βλάβες.

Κάτι τέτοιο δυσκολεύει τη ζωή του ατόμου που σε αρκετές περιπτώσεις κρίνεται με μερική ή και ολική ανικανότητα για εργασία.

Αν η εργασία σας ενέχει κινδύνους και η καθημερινότητά σας είναι ριψοκίνδυνη, καλό θα ήταν να προχωρήσετε σε ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα προσωπικού ατυχήματος.

Το πρόγραμμα, εκτός από την κάλυψη των ιατροφαρμακευτικών εξόδων που προκύπτουν εξαιτίας του ατυχήματος, σας εξασφαλίζει και στην περίπτωση που ένα ατύχημα έχει ως συνέπεια την πρόσκαιρη ανικανότητά σας για εργασία, είτε είστε εργαζόμενος, είτε όχι, παρέχοντάς σας ένα σεβαστό κεφάλαιο για να αντιμετωπίσετε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις και τη στήριξη των αγαπημένων σας προσώπων. Το πρόγραμμα παρέχει μεγάλη ευελιξία ανάλογα με τη φύση του επαγγέλματός σας ενώ το ασφάλιστρό του είναι εξαιρετικά χαμηλό.

Τι λένε οι έρευνες

Ενδεικτικά μπορούμε να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με έρευνα της ελληνικής στατιστικής αρχής που δημοσιεύθηκε πέρυσι και αφορά το 2018, από τα 5.336 ατυχήματα που συνέβησαν στη χώρα μας (7,7% αύξηση από την προηγούμενη χρονιά), τα περισσότερα (1.300 ατυχήματα, 24,4%) συνέβησαν στον κλάδο χονδρικού και λιανικού εμπορίου, επισκευής μηχανοκίνητων οχημάτων και μοτοσυκλετών και ακολούθησαν τα ατυχήματα στους κλάδους της μεταποίησης (974 ατυχήματα, 18,3%). Τα 46 ήταν θανατηφόρα!

Αξίζει, επίσης, να αναφέρουμε ότι τα περισσότερα ατυχήματα συνέβησαν τις ειδικότητες όπως: εργάτες, χειρωνΆκτες και μικροεπαγγελματίες (1.676 ατυχήματα, 31,4%) χειριστές σταθερών βιομηχανικών εγκαταστάσεων, μηχανημάτων και εξοπλισμού και συναρμολογητές (μονταδόροι) (1.111 ατυχήματα, 20,8%) και σε απασχολούμενους στην παροχή υπηρεσιών, πωλητές σε καταστήματα και υπαίθριες αγορές (1.037 ατυχήματα, 19,4%).

Κάλυψη Πρόσκαιρης Ανικανότητας για εργασία

Αν η εργασία σας είναι δύσκολη και έχει έναν βαθμό επικινδυνότητας, ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα που θα καλύπτει μία πρόσκαιρη ανικανότητα για εργασία μπορεί να σας προσφέρει μία άκρως ικανοποιητική ημερήσια αποζημίωση και μάλιστα από την 1η ημέρα για να καλύψετε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις.Το πρόγραμμα αυτό συνδυάζεται ιδανικά με

το πρόγραμμα κάλυψης του προσωπικού ατυχήματος και με ένα προσιτό κόστος κάθε μήνα μπορείτε να ξενοιάσετε από το άγχος για τις συνέπειες του αναπάντεχου. Το πρόγραμμα απευθύνεται και σε ανθρώπους που δεν εργάζονται τη δεδομένη στιγμή και τους παρέχει ένα αξιόλογο επίδομα για την κάλυψη των αναγκών τους, ενώ στην περίπτωση που χρειαστεί νοσηλεία σε νοσοκομείο, το επίδομα διπλασιάζεται για τις ημέρες παραμονής τους εκεί.

Τα οφέλη του προγράμματος είναι ιδιαιτέρως σημαντικά, αφού μπορεί να αναπληρώσει το εισόδημά σας, σε ποσοστό ακόμη και 70%, ενώ το ασφάλιστρό του διατηρείται σταθερό διαχρονικά και μπορεί να αναπροσαρμοστεί σε περίπτωση μεταβολής της επικινδυνότητας τους επαγγέλματος.

Ασφάλιση Διαρκούς Ολικής Ανικανότητας από εργασία

Αν ανησυχείτε για τις δυσκολίες που μπορούν να προκύψουν στη ζωή σας από ένα ατύχημα ή μια ασθένεια και για το πώς θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε προστατεύοντας το εισόδημά σας και στηρίζοντας παράλληλα οικονομικά την οικογένειά σας, αυτό το πρόγραμμα είναι για εσάς! Η ασφάλιση διαρκούς ολικής ανικανότητας από εργασία, σας παρέχει μέγιστη προστασία με την παροχή κεφαλαίου στην περίπτωση που για οποιαδήποτε αιτία προκληθεί ολική ανικανότητα για εργασία διαρκείας και επομένως απώλεια των εσόδων από την εργασία.

Κάλυψη Απώλειας Εισοδήματος

Αν είστε εργαζόμενος, αυτοαπασχολούμενος, επιχειρηματίας ή μισθωτός, ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα που μπορεί να καλύψει μία ενδεχόμενη απώλεια του εισοδήματός σας λόγω ασθένειας ή ατυχήματος είναι ιδιαίτερα χρήσιμο, αφού σας βοηθά να συνεχίσετε να διαχειρίζεστε με επιτυχία τις καθημερινές σας οικονομικές υποχρεώσεις, αναπληρώνοντάς το σημαντικά! Ανάλογα με τη σοβαρότητα του ατυχήματος ή την αποθεραπεία που θα χρειαστείτε για να επανέλθετε πλήρως, το πρόγραμμα μπορεί να προσαρμοστεί και να εξασφαλίσει το ημερομίσθιό σας, καταβάλλοντάς σας ημερήσια αποζημίωση ακόμα και στην περίπτωση μίας πολύμηνης απουσίας από τα καθήκοντά σας. Ένα πρόγραμμα με πολλές για εσάς επιλογές ως προς το διάστημα διάρκειας της παροχής, το ποσό της ημερήσιας αποζημίωσης και το διάστημα της χρονικής αναμονής για την ενεργοποίηση της καταβολής της. Ένα αξιόπιστο πρόγραμμα που μπορεί να σας καλύψει από την 1η κιόλας ημέρα της αδυναμίας για εργασία λόγω ατυχήματος ή ασθένειας και με αναπλήρωση του απολεσθέντος εισοδήματος που φτάνει έως και το 70%!

Φυσικά, το ύψος του ασφαλίστρου καθορίζεται κυρίως από την επαγγελματική κατηγορία στην οποία ανήκετε, ενώ μπορεί να μεταβληθεί σε περίπτωση μίας αλλαγής στη ζωή σας που επηρεάζει τους όρους του (π.χ. αλλαγή κλάδου επαγγέλματος, μείωση επικινδυνότητας θέσης/καθηκόντων κ.λπ.).

Όλα τα παραπάνω προγράμματα μπορούν να συνδυαστούν και να προσαρμοστούν στις δικές σας ανάγκες και να μεταβάλλονται σε βάθος χρόνου όσο η οικογενειακή και επαγγελματική σας κατάσταση εξελίσσεται.
Το σημαντικό είναι ότι μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη, κάθε απαίτηση και κάθε απροσδόκητο γεγονός και να σας βοηθήσουν να ανταπεξέλθετε με επιτυχία, αφού είναι μελετημένα και σχεδιασμένα για να αντιμετωπίσουν χιλιάδες ξεχωριστές περιπτώσεις με ιδιαιτερότητες και μοναδικές παραμέτρους.
Τα ασφαλιστικά προγράμματα είναι σύμμαχοι και κρίσιμοι παράγοντες για να ξεπεράσουμε όσο πιο ανώδυνα ό,τι δυσάρεστο μπορεί να μας συμβεί, χωρίς το άγχος των οικονομικών υποχρεώσεων, άλλα με τη μέγιστη φροντίδα και υποστήριξη του ασφαλιστικού συμβούλου και της ασφαλιστικής εταιρίας που εμπιστευόμαστε.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

12:27

ΕΛΣΤΑΤ: Μείωση 0,1% παρουσίασε η δύναμη του εμπορικού στόλου τον Φεβρουάριο

12:25

ΕΥΔΑΠ: Οι επενδύσεις, τα τιμολόγια, τα επεκτατικά σχέδια και η ενέργεια

12:23

Προχωρά η κατασκευή του έργου Ηλεκτροπαραγωγή Αλεξανδρούπολης

12:15

Ζαχάροβα: Συνομιλίες για την Ουκρανία χωρίς τη συμμετοχή της Μόσχας δεν έχουν νόημα

12:07

Μελόνι: Η πτώση του φασισμού έθεσε τις βάσεις για την επιστροφή της δημοκρατίας

12:03

Το στοίχημα της εξωστρέφειας

11:58

Σούπερ μάρκετ: Ανάπτυξη 3% στο πρώτο τρίμηνο του 2024

11:55

Δακρυοαδενίτιδα: Μια σπάνια αλλά σοβαρή πάθηση των ματιών – Αιτίες και συμπτώματα

11:48

ελίν: Μείωση 34% στον κύκλο εργασιών το 2023

11:44

Η ISOMAT θέτει σε λειτουργία τη νέα γραμμή παραγωγής κονιαμάτων στη θυγατρική της Ρουμανίας

11:42

Σταμπουλίδης: Η Μονάδα Συμβάσεων Στρατηγικής Σημασίας υλοποιεί πάνω από 400 διαγωνιστικές διαδικασίες

11:37

Φρένο στα μπόνους δόμησης του ΝΟΚ βάζει με τροπολογία το ΥΠΕΝ

11:30

«Ανησυχητικά» ποσοστά κατανάλωσης αλκοόλ και ηλεκτρονικών τσιγάρων στα παιδιά ηλικίας 11-15 ετών στην Ευρώπη

11:23

EY: Ανακατατάξεις στα μερίδια της παγκόσμιας αγοράς δημόσιων εγγραφών σε σχέση με την τελευταία πενταετία

11:20

Ανατρέπεται το θετικό σερί στις ευρωαγορές

11:15

Σκέρτσος: Η απέραντη πολιτική υποκρισία των «άκρων»

10:59

Επιστροφή στην κερδοφορία για την Barclays στο α' τρίμηνο - Πτώση 4% στα έσοδα

10:51

ΕΥΔΑΠ: Αύξηση σε κέρδη και τζίρο το 2023 - Διανομή μερίσματος 0,1 ευρώ

10:47

MΕTRO ΑΕΒΕ: Επαλήθευση της Έκθεσης Ανθρακικού Αποτυπώματος σύμφωνα με το πρότυπο ISO 14064-1:2018 με στόχο την ενεργειακή ουδετερότητα των εγκαταστάσεών της

10:46

Epsilon Net: Σε διαπραγματεύσεις με ξένο επενδυτή - Σε αναστολή διαπραγμάτευσης η μετοχή

10:40

Οικολογικά Σχήματα 2023: Πληρωμές; Ανακατανομές ή όχι στα ποσά;

10:35

Θεοχάρης: Από 1/5 τα τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα – Έρχεται ρύθμιση για τις προμήθειες των τραπεζών στους επαγγελματίες

10:25

Έκδοση ομολόγου: Ψήφος εμπιστοσύνης από θεσμικούς επενδυτές – Οι παράγοντες που καθόρισαν τη ζήτηση

10:20

Σε πορεία μετασχηματισμού και ανάπτυξης η Estée Lauder Hellas

09:59

Έξωθεν πιέσεις και profit taking στο Χρηματιστήριο

09:30

Αποδράσεις και σε προορισμούς «outsider» σχεδιάζουν οι Έλληνες για το Πάσχα

09:16

Μέσα στο 2024 ξεκινά η μετεγκατάσταση του καζίνο της Πάρνηθας – Αυξημένη έκταση και υπερδιπλάσιος αριθμός σε VLTs

09:02

Ηπειρώτικα Αυγά: Επενδύσεις 30 εκατ. ευρώ στη δεκαετία – Καλή χρονιά το 2023, οι στόχοι για το 2024

08:54

Η Αριζόνα τάσσεται υπέρ της κατάργησης νόμου που απαγορεύει εντελώς την άμβλωση

08:44

Η φρεγάτα Ύδρα κατέρριψε drone στον Κόλπο του Άντεν

gazzetta
gazzetta reader insider insider