Λιανεμπόριο: Αύξηση 2,4% του κύκλου εργασιών τον Αύγουστο

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Λιανεμπόριο: Αύξηση 2,4% του κύκλου εργασιών τον Αύγουστο
Αύξηση 2,4% σημείωσε ο τζίρος στις επιχειρήσεις του λιανικού εμπορίου, τον Αύγουστο 2023, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Αυγούστου 2022, και αύξηση 1,5% σε σύγκριση με τον Ιούλιο του, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ.

Αύξηση 2,4% σημείωσε ο κύκλος εργασιών στις επιχειρήσεις του λιανικού εμπορίου, τον Αύγουστο 2023, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Αυγούστου 2022, και αύξηση 1,5% σε σύγκριση με τον Ιούλιο του, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ.

Ο Γενικός Δείκτης Όγκου (κύκλος εργασιών σε σταθερές τιμές), κατά τον μήνα Αύγουστο 2023, σε σύγκριση με τον δείκτη του Αυγούστου 2022, παρουσίασε μείωση 3,6% και σε σύγκριση με τον δείκτη του Ιουλίου 2023, αύξηση 2,8%.

Ο εποχικά διορθωμένος Γενικός Δείκτης Κύκλου Εργασιών, κατά τον μήνα Αύγουστο 2023, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Ιουλίου 2023 παρουσίασε αύξηση 0,2%.

Ο εποχικά διορθωμένος Γενικός Δείκτης Όγκου, κατά τον μήνα Αύγουστο 2023, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη
του Ιουλίου 2023, παρουσίασε αύξηση 0,2%.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Νέο τζακ ποτ στο Τζόκερ: 25 εκατ. ευρώ στην κλήρωση της Τρίτης

Δημογραφικό: Ποιοι δήμοι προσφέρουν επιδόματα και παροχές για να ενισχύσουν τις γεννήσεις

Έρχεται νομοσχέδιο - σκούπα για πιο εύκολες και γρήγορες επενδύσεις

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider