Η Σκωτία βγαίνει στις αγορές - Προανήγγειλε την έκδοση του πρώτου της ομολόγου

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Η Σκωτία βγαίνει στις αγορές - Προανήγγειλε την έκδοση του πρώτου της ομολόγου
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι προτού διαλυθεί αυτή η βουλή… θα επιχειρήσουμε την έξοδο στις διεθνείς αγορές ομολόγων, για πρώτη φορά από την πλευρά μας».

Η Σκωτία σκοπεύει να συγκεντρώσει χρήματα απευθυνόμενη για πρώτη φορά στις διεθνείς αγορές ομολόγων, ανακοίνωσε σήμερα ο επικεφαλής της αποκεντρωμένης κυβέρνησης Χαμζά Γιούσαφ.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι προτού διαλυθεί αυτή η βουλή… θα επιχειρήσουμε την έξοδο στις διεθνείς αγορές ομολόγων, για πρώτη φορά από την πλευρά μας», είπε ο Γιούσαφ σε συνέδριο του κυβερνώντος Σκωτικού Εθνικού Κόμματος (SNP).

Όπως τόνισε, η έκδοση ομολόγου θα ενισχύσει την αξιοπιστία της Σκωτίας, καθώς το κόμμα του επιδιώκει την ανεξαρτησία από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Φοροδιαφυγή-οικονομικό έγκλημα: Εξπρές έλεγχοι και διώξεις - Στενότερη συνεργασία ΑΑΔΕ με «ελληνικό FBI»

Μπόνους μετεγκατάστασης στην περιφέρεια ύψους 10.000€ και προκαταβολή για τα έξοδα μετακίνησης

Εκτός τα δημοτικά τέλη από τους λογαριασμούς ρεύματος - Εξετάζεται η λύση της ΑΑΔΕ

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider