ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 24,5% για τον τζίρο στο χονδρικό εμπόριο το δ' τρίμηνο του 2021

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 24,5% για τον τζίρο στο χονδρικό εμπόριο το δ' τρίμηνο του 2021
Ο Εποχικά Διορθωμένος Δείκτης Κύκλου Εργασιών στο Χονδρικό Εμπόριο του δ΄ τριμήνου 2021, παρουσίασε αύξηση 5,4%.

Αύξηση 24,5% παρουσίασε ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών στο Χονδρικό Εμπόριο του δ΄ τριμήνου 2021, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του δ΄ τριμήνου 2020, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε σήμερα η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ).

Παράλληλα, ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών στο Χονδρικό Εμπόριο του δ΄ τριμήνου, παρουσίασε αύξηση 4,1%, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του γ΄ τριμήνου 2021.

Τελος, ο Εποχικά Διορθωμένος Δείκτης Κύκλου Εργασιών στο Χονδρικό Εμπόριο του δ΄ τριμήνου 2021, παρουσίασε αύξηση 5,4%, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του γ΄ τριμήνου 2021.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Το πραγματικό σοκ στις τιμές των τροφίμων έρχεται…

Φορολογικές διαφορές: «Κούρεμα» προστίμων για 4 στους 10 φορολογούμενους

Καύσιμα: Πρωτομαγιά με «φωτιά» στην αντλία - Πόσο θα πληρώσουν οι οδηγοί

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider