Ελλάδα
11-10-2021 | 20:04

Ρέθυμνο: Συμβάσεις 1,3 εκατ. ευρώ για έργα αποκατάστασης καταστροφών από την κακοκαιρία του Νοεμβρίου του 2020

Newsroom
Μοιράσου το
Ρέθυμνο: Συμβάσεις 1,3 εκατ. ευρώ για έργα αποκατάστασης καταστροφών από την κακοκαιρία του Νοεμβρίου του 2020
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Τρεις συμβάσεις συνολικού ύψους 1.300.000 ευρώ υπέγραψε ο δήμαρχος Ρεθύμνης, Γιώργης Χ. Μαρινάκης για την εκτέλεση έργων αποκατάστασης δημοτικών οδικών δικτύων σε περιοχές του Ρεθύμνου που υπέστησαν ζημιές από τα ακραία καιρικά φαινόμενα (πολύ έντονες βροχοπτώσεις και πλημμύρες) τον Νοέμβριο του 2020.

Σύμφωνα με τις συμβάσεις θα εκτελεστούν εργασίες αποκατάστασης της βατότητας δημοτικών οδών και υποδομών στους οικισμούς της Δημοτικής Ενότητας Ρεθύμνου και συγκεκριμένα στους οικισμούς Ρέθυμνου, Γάλλου, Πλατανιά καθώς και σε γειτνιάζοντες σε αυτούς οικισμούς.

Επίσης θα γίνει η αποκατάσταση δρόμων και έργα υποδομής στη Δημοτική Ενότητα Λαππαίων του Δήμου Ρεθύμνου, και συγκεκριμένα στους οικισμούς: Μαρουλού, Μυριοκέφαλα, Βιλανδρέδο καθώς και σε οικισμούς που βρίσκονται δίπλα στους προαναφερόμενους και χρήζουν ανάλογων παρεμβάσεων, ενώ θα εκτελεστούν αντίστοιχα έργα στη Δημοτική Ενότητα Ρεθύμνου του Δήμου Ρεθύμνου και συγκεκριμένα στα χωριά του Βρύσινα, με καθαρισμούς δρόμων και τάφρων, ασφαλτόστρωση δημοτικών οδών, αποκατάσταση πρανών με έργα σταθεροποίησης τους και κατασκευή τοίχων αντιστήριξης τους, αποκατάσταση γεφυρών κ.α.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.