Γεωργιάδης: Από το τέλος του 2022 η λειτουργία της επένδυσης της Grivalia στα «Αστέρια της Γλυφάδος»

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Γεωργιάδης: Από το τέλος του 2022 η λειτουργία της επένδυσης της Grivalia στα «Αστέρια της Γλυφάδος»
Στην επένδυση ξεναγήθηκε σήμερα ο ιδρυτής, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Fairfax Financial Holdings, Πρεμ Γουάτσα.

Στην επένδυση της Grivalia στα «Αστέρια της Γλυφάδος» ξεναγήθηκε σήμερα ο ιδρυτής, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Fairfax Financial Holdings, Πρεμ Γουάτσα.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης έγραψε στο twitter: «Λίγο πριν φύγει από την Ελλάδα ο κ. Γουάτσα ζήτησε και ξεναγηθήκαμε στην τεράστια επένδυση της Grivalia στα «Αστέρια της Γλυφάδος» εκεί που φτιάχνεται ένας από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς της Ευρώπης και θα λειτουργεί πλήρως από το τέλος του 2022. Ευχαριστούμε Πρέμ».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Κυβέρνηση για χρεώσεις ATM: Κανένα περιθώριο - Θα παρέμβουμε και νομοθετικά εάν χρειαστεί

Στα χέρια του ΟΠΑΠ η Stoiximan - Εξαγόρασε το υπόλοιπο 15,51% έναντι 191,6 εκατ. ευρώ

Η Skroutz στα «ραντάρ» της Επ. Ανταγωνισμού για κατάχρηση δεσπόζουσας θέσης

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider