Ελλάδα
22-09-2021 | 18:03

KPMG: Τα People Excellence Awards αναδεικνύουν τις πλέον σύγχρονες τάσεις στην ελληνική αγορά

Newsroom
Μοιράσου το
KPMG: Τα People Excellence Awards αναδεικνύουν τις πλέον σύγχρονες τάσεις στην ελληνική αγορά
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Την έναρξη του νέου κύκλου People Excellence Awards ανακοίνωσε η KPMG σε συνέχεια της διοργάνωσης και απονομής των βραβείων People Excellence Awards στην Ελλάδα τον Απρίλιο 2021 για το 2020.

Ειδικότερα, κατά την πρώτη φάση των 2021 People Excellence Awards, τον Οκτώβριο του 2021, οι επικεφαλής Ανθρώπινου Δυναμικού θα κληθούν να προτείνουν τις εταιρείες που θεωρούν ότι έχουν σχεδιάσει και υλοποιήσει τις πιο πρωτοπόρες και σύγχρονες πρωτοβουλίες σε θέματα ανθρώπινου δυναμικού, σε μία από τις παρακάτω 3 περιοχές:

  •   Αξιοποίηση δεδομένων ανθρώπινου δυναμικού για τις αποφάσεις του αύριο (Make evidence based decisions - workforce insights)
  •   Διαμόρφωση του «Ανθρώπινου Δυναμικού του αύριο» (Shape workforce of the Future “build, buy, borrow, bridge, bot”)
  •   Ανάπτυξη κουλτούρας Διαφορετικότητας και Συμπερίληψης (Build Diversity & Inclusion in working environment)

Στο τέλος της πρώτης φάσης θα αναδειχθούν οι εταιρείες που πρωτοπορούν ανά θεματική περιοχή σε κάθε έναν από τους 9 κλάδους: Χρηματοπιστωτικά Ιδρύματα, Τρόφιμα-Ποτά, Τεχνολογία-Τηλεπικοινωνίες, Βιομηχανία, Πετρελαιοειδή-Ενέργεια, Φαρμακευτικές, Λιανικό Εμπόριο, Υπηρεσίες, Εμπόριο. 

Κατά τη δεύτερη φάση, οι Γενικοί Διευθυντές των εταιρειών του αρχικού δείγματος επιλέγουν τις 2 καλύτερες ανά κατηγορία βράβευσης πρωτοβουλίες. Από την τελική ψηφοφορία θα προκύψουν οι νικήτριες εταιρείες ανεξαρτήτως κλάδου.  

Σύμφωνα με την KPMG, «τα αποτελέσματα της πρώτης φάσης και οι νέες πρωτοβουλίες που θα αναδειχθούν και αυτή τη χρονιά αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Μείνετε συντονισμένοι για να αφουγκραστείτε τον παλμό των πιο σύγχρονων εξελίξεων στο ανθρώπινο δυναμικό».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.