ΠΟΜΙΔΑ προς Πιτσιλή: «Ευχαριστούμε» για τη λειτουργική αναβάθμιση της πλατφόρμας Μισθώσεων

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΠΟΜΙΔΑ προς Πιτσιλή: «Ευχαριστούμε» για τη λειτουργική αναβάθμιση της πλατφόρμας Μισθώσεων
Με επιστολή της προς τον Διοικητή της ΑΑΔΕ κ. Γιώργο Πιτσιλή η ΠΟΜΙΔΑ ευχαρίστησε τα στελέχη της και τον ίδιο.

Με μία επιστολή της η ΠΟΜΙΔα ευχαριστεί τον κ. Γιώργο Πιτσιλή και τα στελέχη της ΑΑΔΕ για τη λειτουργική αναβάθμιση της πλατφόρμας Μισθώσεων της Αρχής ώστε σήμερα πλέον οι δηλώσεις COVID Ιανουαρίου και μετά, να υποβάλλονται με βάση το τι δικαιούνται πράγματι ως μείωση ενοικίου οι διάφορες κατηγορίες ενοικιαστών.

Παράλληλα, η επιστολή ανακεφαλαιώνει τις περαιτέρω αναγκαίες βελτιώσεις στην εφαρμογή και τα βασικά άμεσα αιτήματα των ιδιοκτητών σχετικά με τη διαδικασία και την καταβολή των αποζημιώσεών τους από τις περικοπές μισθωμάτων.

Δείτε εδώ το κείμενο της επιστολής:

"Προς τον Διοικητή της ΑΑΔΕ κ. Γιώργο Πιτσιλή

Ενταύθα Αθήνα, 28.2.2021

ΘΕΜΑ: Ευχαριστίες και επισήμανση εκκρεμοτήτων αποζημίωσης των εκμισθωτών.

Αξιότιμε κε Διοικητά

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΟΜΙΔΑ, όλων των ιδιοκτητών ακινήτων με μειώσεις στα μισθώματα των ακινήτων τους λόγω μέτρων COVID, και προσωπικά, σας εκφράζουμε τις θερμότατες ευχαριστίες μας τόσο προς εσάς προσωπικά, όσο και προς τα στελέχη της Αρχής που μοχθούν νυχθημερόν υπό αντίξοες συνθήκες, για την υλοποίηση του δυσκολότατου έργου της εξασφάλισης διαδραστικότητας της πλατφόρμας Μισθώσεων της Αρχής σας, την οποία είχαμε προτείνει στα πλαίσια της συνεργασίας των στελεχών μας, ώστε σήμερα πλέον οι δηλώσεις COVID Ιανουαρίου και μετά, να υποβάλλονται με βάση το τι δικαιούνται πράγματι ως μείωση ενοικίου οι διάφορες κατηγορίες ενοικιαστών.

Με τη ευκαιρία θέλουμε να σας επισημάνουμε ανακεφαλαιωτικά τα σημεία εκείνα στα οποία χρειάζονται περαιτέρω βελτιώσεις στην ανωτέρω εφαρμογή ώστε αυτή, σε κάθε περίπτωση:

• Να βλέπει και το/τη σύζυγο του μισθωτή κατοικίας, όταν σε αναστολή τελεί ο πρώτος/η.

• Να βλέπει όχι μόνον το ΑΦΜ του κάθε μισθωτή αλλά κυρίως το είδος της κάθε μίσθωσης.

• Να βλέπει την έδρα αλλά και το υποκατάστημα της κλειστής/πληττόμενης επιχείρησης και να αναγράφει το ορθό ποσοστό μείωσης (100% ή 40%).

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider