Cenergy: 300.000 ευρώ για την αποκατάσταση των συνεπειών από τις πρωτοφανείς πυρκαγιές

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Cenergy: 300.000 ευρώ για την αποκατάσταση των συνεπειών από τις πρωτοφανείς πυρκαγιές
Για δράσεις και υλικά για την αποκατάσταση των υποδομών και του περιβάλλοντος, και σε εξοπλισμό και μέσα για την πυροπροστασία.

Το ποσό των 300.000 ευρώ θα συνεισφέρει η Cenergy Holdings προς τους πληγέντες των καταστροφικών πυρκαγιών που σημειώθηκαν στην Ελλάδα τις τελευταίες εβδομάδες.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η συνεισφορά θα γίνει μέσω των θυγατρικών της, Ελληνικά Kαλώδια (Hellenic Cables) και Σωληνουργεία Κορίνθου.

«Η συνεισφορά αφορά τόσο σε δράσεις και υλικά για την αποκατάσταση των υποδομών και του περιβάλλοντος, όσο και σε εξοπλισμό και μέσα για την πυροπροστασία. Οι δράσεις που θα υλοποιηθούν θα οριστούν σε συνεργασία με τις δημόσιες αρχές, την τοπική αυτοδιοίκηση και τους αρμόδιους φορείς.

Δεσμευόμενοι να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την αποκατάσταση των ζημιών, εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη και τις ευχαριστίες μας σε όσους με αυταπάρνηση συμμετείχαν στις προσπάθειες κατάσβεσης των πυρκαγιών, οι πράξεις των οποίων αποτελούν πηγή έμπνευσης για όλους μας» σημειώνεται σε ανακοίνωση της Cenergy Holdings.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider