Η Ευρωχαρτική ως Superbrand για το 2021-2022

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Ευρωχαρτική ως Superbrand για το 2021-2022
Η Ευρωχαρτική διακρίθηκε για 2η συνεχόμενη φορά ως Κορυφαία Εταιρική Επωνυμία για το 2021-2022 στον θεσμό των Superbrands στην κατηγορία Οικιακή Καθαριότητα-Χαρτικά.

Μετρώντας 35 χρόνια επιτυχημένης και ανοδικής πορείας στην ελληνική αγορά, η Ευρωχαρτική αναδείχθηκε από την Κριτική Επιτροπή του Ελληνικού θεσμού και τους καταναλωτές ανάμεσα στις Κορυφαίες Εταιρικές Επωνυμίες στην Ελλάδα. Η εταιρεία θα βραβευτεί στην εκδήλωση που θα διεξαχθεί τον Δεκέμβριο του 2021 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

«Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να παράγουμε προϊόντα που προσφέρουν αξία και ανταποκρίνονται στις σημερινές προσδοκίες των πελατών μας», δήλωσε ο κ. Γιώργος Τρακάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Ευρωχαρτικής.

O θεσμός των Superbrands, πραγματοποιείται σε περίπου 90 χώρες σε όλο τον κόσμο, με στόχο την προώθηση του branding και την επιβράβευση των κορυφαίων επωνυμιών (brands) κάθε χώρας. Στην Ελλάδα ο διαγωνισμός διενεργείται από το 2005 και φέτος διεξάγεται για 7η φορά. Oι κορυφαίες εταιρίες, οι οποίες βραβεύονται ως Superbrands στην Ελλάδα, επιλέγονται μετά από ψηφοφορία τόσο της Κριτικής Επιτροπής, που συστήνεται για το σκοπό αυτό, όσο και της γνώμης των καταναλωτών και πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια όπως αξιοπιστία, αναγνωσιμότητα και εταιρική υπευθυνότητα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider