Τράπεζα Πειραιώς: Δωρεά προς την Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τράπεζα Πειραιώς: Δωρεά προς την Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας

Στη δωρεά οικοπέδου προς την Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας προχώρησε ο Όμιλος της Τράπεζας Πειραιώς, με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης.

Eπί του οικοπέδου, επιφάνειας 6.900 τ.μ., το οποίο βρίσκεται στη Λεωφόρο Ηρακλείου, θα ανεγερθεί το Ιωνικό Κέντρο και θα στεγαστούν δραστηριότητες της Ιεράς Μητρόπολης.

Το Ιωνικό Κέντρο αναμένεται να αποτελέσει σημείο κοινωνικής και πολιτιστικής αναφοράς της περιοχής και θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, Ιερό Ναό, Μουσείο με εκκλησιαστικά κειμήλια από την Μικρά Ασία, Κέντρο Πολιτισμού και Νεολαίας, Παιδικό Σταθμό, Εντευκτήριο, Εστία Φιλοξενίας.

Όπως τονίζει ο Ανώτερος Γενικός Διευθυντής, Επικεφαλής του Group Real Estate του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς και Διευθύνων Σύμβουλος της Πειραιώς Real Estate, κ. Γεώργιος Κορμάς: «Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για την κοινωνία και την Ελλάδα, ο Όμιλος της Τράπεζας Πειραιώς, με βαθιά ενσυναίσθηση των αυξημένων κοινωνικών αναγκών, προχώρησε στη μεταβίβαση ενός ακινήτου για την ενίσχυση του ουσιαστικού ανθρωπιστικού έργου της Ιεράς Μητρόπολης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος. Μέσα από αυτή την ενέργεια εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, ο Όμιλος στηρίζει την αναγνωρισμένη προσφορά της Ιεράς Μητρόπολης στην τοπική κοινωνία».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider