Μιχαηλίδης: Αποφασιστικός ο ρόλος της ΕΤΕ για την αναζωογόνηση της εθνικής οικονομίας

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μιχαηλίδης: Αποφασιστικός ο ρόλος της ΕΤΕ για την αναζωογόνηση της εθνικής οικονομίας
Οι επιτυχίες του προγράμματος μετασχηματισμού της Τράπεζας, αποτέλεσαν την πυξίδα της αυτήν την κρίσιμη περίοδο και διαμόρφωσαν ένα σύγχρονο πλαίσιο λειτουργίας, τόνισε ο Πρόεδρος της ΕΤΕ, κ. Κώστας Μιχαηλίδης.

Τη θεμελίωση των βασικών αξιών της νέας Εθνικής Τράπεζας που χτίζεται με στρατηγική και όραμα, ανταποκρινόμενη στις νέες συνθήκες, επισήμανε ο Πρόεδρος της Τράπεζας, κ. Κώστας Μιχαηλίδης, κατά την έναρξη της ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε σήμερα. Ο κ. Μιχαηλίδης έκανε λόγο για μία τράπεζα αξιόπιστη, ανθρώπινη, αποτελεσματική και αναπτυξιακή που θα ενώνει και θα αντιπροσωπεύει όλους, μία τράπεζα που θέτει το συλλογικό πάνω από το ατομικό καλό, προς όφελος των πελατών, των μετόχων, και των ανθρώπων της.

Οι επιτυχίες του προγράμματος μετασχηματισμού της Τράπεζας, τόνισε ο Πρόεδρος της ΕΤΕ, αποτέλεσαν την πυξίδα της αυτήν την κρίσιμη περίοδο και διαμόρφωσαν ένα σύγχρονο πλαίσιο λειτουργίας. Επίσης έδωσαν ευελιξία και δυνατότητα για γρήγορες αποφάσεις, επιτάχυναν τις διαδικασίες, διασφάλισαν την κοινωνικά υπεύθυνη και ακέραιη λειτουργία, και συνέβαλαν στην επιχειρησιακή της συνέχεια. Με αυτή την έννοια, σήμερα μπορούμε να απορροφήσουμε καλύτερα τους κραδασμούς που προξενεί η κρίση του ιού, και να τιμήσουμε τη σοβαρή δέσμευσή μας για στήριξη της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας, συμπλήρωσε ο κ. Μιχαηλίδης.

Είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε τη χώρα μας σε ακόμα μία δύσκολη συγκυρία και προς αυτή την κατεύθυνση ο ρόλος μας είναι απολύτως αποφασιστικός για τις επιχειρήσεις, την ανάκαμψη κατά το ταχύτερο δυνατό και την αναζωογόνηση της εθνικής οικονομίας, σημείωσε ο Πρόεδρος της ΕΤΕ, προσθέτοντας ότι τον ρόλο αυτό θα τον υπηρετήσει η Τράπεζα με μεγάλη συναίσθηση και ευθύνη, με συνέπεια και πολλή δουλειά. Το πιο σημαντικό και επίκαιρο επίτευγμά μας είναι η μακρόχρονη και ουσιαστική προσφορά μας στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της χώρας, τόνισε ο κ. Μιχαηλίδης.

Με όπλο το πρόγραμμα μετασχηματισμού και μέσα στην κρίση της πανδημίας, μάθαμε να διαχειριζόμαστε την μεταβλητότητα και την αβεβαιότητα βασισμένοι σε μία ισχυρή διακυβέρνηση και μια ειλικρινή και διαφανή ηγεσία. Μάθαμε να αναγνωρίζουμε γρήγορα τι πρωτοβουλίες χρειάζονται για να ανταποκριθούμε στη κρίση. Να ξέρουμε τι πρέπει να ζητήσουμε από τους ανθρώπους μας. Εργαστήκαμε όλοι μαζί συνεργατικά, συλλογικά, και πάντα με το βλέμμα στο ζητούμενο, στο στόχο, ανέφερε ο Πρόεδρος της ΕΤΕ.

Η Τράπεζα επέδειξε ετοιμότητα, αντοχή, θάρρος και προσήλωση στην προσπάθεια να αντέξει τις ισχυρές προκλήσεις, με ανοικτή και ειλικρινή επικοινωνία, και με σοβαρή καθοδήγηση της διοικητικής ομάδας.

Δεσμευτήκαμε, υπογράμμισε ο κ. Μιχαηλίδης, να συνεχίζουμε να εμπνεόμαστε και να σκεφτόμαστε βαθύτερα για να δούμε το αύριο με πιο ανανεωμένες αξίες σε μια πιο ανανεωμένη κουλτούρα της Τράπεζάς μας. Οι αξίες που δημιουργούμε μας βοηθούν να φτιάξουμε μέλλον μαζί και να απαντήσουμε τις βασικές ερωτήσεις για τον ρόλο της Τράπεζάς μας. Η Εθνική είναι παρούσα στα τελευταία 180 χρόνια για να εκπληρώσει σκοπούς που συμπληρώνουν και υλοποιούν τις αξίες μας. Δεσμευτήκαμε να σεβόμαστε τις υποχρεώσεις μας και να δημιουργούμε ηγέτες που βοηθούν στη συλλογική προσπάθεια να φτιάξουμε το αύριο που όλοι έχουμε στο όραμά μας, σημείωσε καταλήγοντας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider