Προσγειώθηκε η πρώτη πτήση της TUI στην Κω

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Προσγειώθηκε η πρώτη πτήση της TUI στην Κω
Η προσγείωση της πτήσης σηματοδοτεί την έναρξη της τουριστικής περιόδου. Θερμό καλωσόρισμα από την ηγεσία του τουρισμού.

Προσγειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο αεροδρόμιο της Κω, η πτήση της TUI fly από Αννόβερο προς το νησί του Ιπποκράτη, σηματοδοτώντας έτσι την έναρξη της τουριστικής περιόδου για τα ελληνικά νησιά.

Οι επιβάτες είναι διάφοροι επαγγελματίες που συνέβαλαν στην αντιμετώπιση της πανδημίας στη Γερμανία. Το ταξίδι πραγματοποιείται σε συνεργασία με την εφημερίδα BILD.

Την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου, το πρόγραμμα της TUI fly περιλαμβάνει 56 πτήσεις προς ελληνικούς προορισμούς. Ιδιαίτερα δημοφιλείς στο γερμανικό κοινό της TUI είναι η Κρήτη, η Ρόδος, η Κως και η Πελοπόννησος. Οι πρώτες πτήσεις θα ξεκινήσουν από το Αννόβερο, το Ντίσελντορφ, τη Φρανκφούρτη, τη Στουτγκάρδη, το Μόναχο, την Κολωνία/Βόννη και τη Βασιλεία της Ελβετίας.

Στο αεροδρόμιο του νησιού βρίσκεται σύσσωμη η πολιτική ηγεσία του τουρισμού, φορείς του νησιού αλλά και επαγγελματίες του κλάδου, προκειμένου να τους καλωσορίσουν.

Στις αρχές του Μαρτίου φάνταζε πολύ δύσκολο πως λίγους μήνες μετά η χώρα μας θα υποδέχονταν τους πρώτους επισκέπτες της από χώρα του εξωτερικού, όπως σημειώνουν με μια φωνή οι εμπλεκόμενοι με τα τουριστικά πράγματα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider