Νέα υπηρεσία από την Aegean για διατήρηση κρατήσεων έως 14 ημέρες

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέα υπηρεσία από την Aegean για διατήρηση κρατήσεων έως 14 ημέρες
Με την νέα υπηρεσία Hold my Booking προσπαθεί να αναζωπυρώσει την ζήτηση για ταξίδια η Aegean, διευκολύνοντας ουσιαστικά τους επιβάτες να πάρουν την απόφαση να ταξιδέψουν.

Με την νέα υπηρεσία Hold my Booking προσπαθεί να αναζωπυρώσει την ζήτηση για ταξίδια η Aegean, διευκολύνοντας ουσιαστικά τους επιβάτες να πάρουν την απόφαση να ταξιδέψουν.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία «καθώς ξεκινάει να ταξιδεύει ξανά και κατανοώντας ότι η απόφαση για μετακινήσεις μπορεί να απαιτεί περισσότερο χρόνο από τον προβλεπόμενο προσφέρει στους επιβάτες την υπηρεσία Hold my Booking».

Μέσω αυτής οι ενδιαφερόμενοι έχουν 14 ημέρες στη διάθεσή τους να σκεφτούν το ταξίδι τους αφού η Aegean βάζει την κράτησή τους σε αναμονή με την τρέχουσα τιμή για αυτό το διάστημα.

Για την χρήση της υπηρεσίας οι επιβάτες βρίσκουν την πτήση που θέλουν στην ημερομηνία που θέλουν και στη συνέχεια επιλέγουν το hold my booking στο βήμα «Πληρωμή». Η κράτηση παραμένει ενεργεί για 14 ημέρες. Μόλις αποφασίσουν να προχωρήσουν στην κράτηση μπορούν να ολοκληρώσουν την διαδικασία μέσω της ενότητας «Η κράτησή μου».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η προωθητική ενέργεια του «Hold my booking» ισχύει από 28/05/2020 έως και 06/06/2020 και αφορά πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν από 1/7/2020 έως και 31/8/2020, εφόσον η επιλεγμένη πτήση αναχώρησης, της κράτησης, είναι μεταξύ της παραπάνω περιόδου. Ισχύει αντίτιμο δέσμευσης (3 EUR για πτήσεις εσωτερικού και 6 EUR για πτήσεις εξωτερικού) ανά επιβάτη και ανά σκέλος πτήσης. Η χρέωση δέσμευσης δεν επιστρέφεται.

Ο χρόνος των 14 ημερών ξεκινά να ισχύει από την ώρα που το αντίτιμο δέσμευσης έχει πληρωθεί στη τοπική ώρα της πόλης αναχώρησης και μετά την δέσμευση της κράτησης δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν αλλαγές στα στοιχεία επιβάτη ή στις ημερομηνίες ταξιδιού. Εάν η κράτηση δεν επιβεβαιωθεί και το ποσό κράτησης δεν καταβληθεί εντός του χρόνου δέσμευσης, η κράτηση θα απελευθερωθεί και το αντίτιμο δέσμευσης κράτησης δεν θα επιστραφεί

Η επιλογή «Hold my Booking» είναι διαθέσιμη μέσω των ψηφιακών καναλιών της AEGEAN και της Olympic Air και διατίθεται αποκλειστικά για πτήσεις που εκτελούνται από το δίκτυο της AEGEAN και της Olympic Air.

Η επιλογή «Hold my Booking» δεν είναι διαθέσιμη όταν ισχύουν ειδικές προσφορές. Δεν ισχύει για εισιτήρια εξαργύρωσης ή όταν γίνεται χρήση εκπτωτικών κωδικών ή κωδικών eVoucher.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider