Τα Pixel 3a και Pixel 3a XL ετοιμάζει η Google

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τα Pixel 3a και Pixel 3a XL ετοιμάζει η Google
Ενδέχεται να παρουσιαστούν στο συνέδριο Google I/O στις αρχές Μαΐου.

Δύο νέα προφίλ συσκευών με τις κωδικές ονομασίες «Bonito» και «Sargo» έφερε ένας χρήστης του Reddit αναζωπυρώνοντας τις φήμες για δύο νέα έξυπνα κινητά δια χειρός Google.

Πρόκειται για τις δύο νέες mid-range συσκευές Pixel 3 της Google, οι οποίες εδώ και καιρό φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2019. Δεδομένης της καταχώρησή τους ως «midyear experiences», τα διεθνή μέσα εικάζουν ότι οι δύο συσκευές ενδέχεται να παρουσιαστούν σύντομα το πιθανότερο στο συνέδριο Google I/O στις αρχές Μαΐου.

Άλλοι πάλι ισχυρίζονται ότι η εταιρεία θα ακολουθήσει από εδώ και στο εξής το μοτίβο παρουσίασης νέων συσκευών άλλων μεγάλων κατασκευαστών, συστήνοντάς μας νέα smartphones κάθε έξι μηνες κι όχι κάθε χρόνο όπως συνήθιζε μέχρι σήμερα.

Όπως ισχυρίζονται καλά πληροφορημένες πηγές που μίλησαν στο the Verge οι δύο νέες συσκευές θα φέρουν πιθανότητα τις ονομασίες Pixel 3a και Pixel 3a XL. Παρότι θα έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά θα διαφέρουν ως προς το μέγεθος της οθόνης και τις διαστάσεις. To «Bonito» θα διαθέτει οθόνη ανάλυσης 2160 x 1080 pixels (400ppi) και το «Sargo» θα διαθέτει οθόνη ανάλυσης 2220 x 1080 pixels (440ppi) ενώ και τα δύο θα τρέχουν Android 9.0 Pie.

Ωστόσο και οι δύο συσκευές θα διαθέτουν οθόνη τεχνολογίας OLED και κύρια κάμερα 12 Megapixels και θα βασίζονται στο Qualcomm Snapdragon 670 SoC. Η μπαταρία τουλάχιστον στην μία περίπτωση θα έχει χωρητικότητα 3000mAh.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider