Επεκτείνεται στη Θεσσαλονίκη η συνεργασία efood- Σκλαβενίτης

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Επεκτείνεται στη Θεσσαλονίκη η συνεργασία efood- Σκλαβενίτης
Ποιες είναι οι περιοχές που εξυπηρετούνται.

Η συνεργασία της πλατφόρμας efood με την αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης η οποία ξεκίνησε πριν από περίπιου 2 μήνες επεκτείνεται πλέον και στη Θεσσαλονίκη.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της efood,οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης πλέον μπορούν να κάνουν τα ψώνια τους από τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, επιλέγοντας ανάμεσα σε ​πάνω από 2.500​ βασικά προϊόντα και παραλαμβάνοντάς τα στην πόρτα τους ά​μεσα​ χωρίς ​καμία επιπλέον χρέωση αποστολής.

Οι περιοχές που εξυπηρετούνται μέχρι στιγμής είναι: Κέντρο, Τούμπα, Πυλαία, Χαριλάου, Άνω Πόλη, Εύοσμος, Καλαμαριά, Αγία Τριάδα, Τριανδρία, Ανάληψη, Αγία Τριάδα, Περαία, Ευκαρπία, Θέρμη, Νεάπολη και Επανομή.​ Σ​ύντομα​ θα είναι διαθέσιμα ακόμη περισσότερα καταστήματα, όπως και η δυνατότητα pick up της παραγγελίας από το κατάστημα.

Σημειώνεται ότι απαραίτητη είναι η ​ηλεκτρονική πληρωμή της παραγγελίας με ελάχιστη αξία 30 ευρώ​ , ενώ η παράδοσή​ τ​ης πραγματοποιείται α​υθημερόν ​για παραγγελίες μέχρι τις 4 μμ ή την επόμενη ημέρα​ γ​ια παραγγελίες μετά τις 4 μμ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider