Creta Farms: Μέχρι το τέλος του μήνα η κατάθεση του σχεδίου εξυγίανσης στο Πρωτοδικείο

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Creta Farms: Μέχρι το τέλος του μήνα η κατάθεση του σχεδίου εξυγίανσης στο Πρωτοδικείο
Το πλήρες κείμενο της συμφωνίας εξυγίανσης μαζί με τα υπόλοιπα έγγραφα διατίθενται μέσω της ηλεκτρονικής ιστοσελίδας της Creta Farms.

Το αργότερο μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου, θα κατατεθεί ενώπιον του αρμόδιου Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ρεθύμνου η αίτηση επικύρωσης του σχεδίου εξυγίανσης της Creta Farms, όπως κάνει γνωστό με ανακοίνωσή της η εταιρεία.

Άλλωστε στο τέλος του μήνα, εκπνέει και «η δυνάμει της υπ’ αριθμ. 12/2020 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρεθύμνου προστασία της Εταιρείας έναντι των πιστωτών της».

Παράλληλα η Creta Farms ενημερώνει πως ενόψει της έκτακτης γενικής συνέλευσης που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Φεβρουαρίου «έχει ήδη θέσει στη διάθεση των μετόχων το πλήρες κείμενο της συμφωνίας εξυγίανσης μαζί με τα υπόλοιπα έγγραφα μέσω της ηλεκτρονικής ιστοσελίδας της www.cretafarm.gr».

Υπενθυμίζεται πως η συμφωνία μεταξύ των πιστωτριών τραπεζών και της Impala του Δημήτρη Βιντζηλαίου που ήταν ο προτιμητέος επενδυτής, υπεγράφη πριν από περίπου μία εβδομάδα.

Η Creta Farms στην ανακοίνωσή της κάνει επίσης γνωστό πως «αναφορικά με τον ειδικό έλεγχος (forensic) που διενεργείται από την Deloitte Business Solutions AE, η Εταιρεία βρίσκεται στη διαδικασία ανεύρεσης των αναγκαίων οικονομικών πόρων, ώστε να εξασφαλιστεί η αποπληρωμή και η παράδοση των πορισμάτων του ελέγχου».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider