Νέα καταστήματα σε Βερολίνο και Βουκουρέστι εγκαινιάζει ο «Γρηγόρης».

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, με αυτό τον τρόπο επιβεβαιώνεται η ευρωπαϊκή αποδοχή του brand αλλά και η θέση του ως ένα από τα μεγαλύτερα franchise δίκτυα στο χώρο της ευρωπαϊκής καφεστίασης.

Συγκεκριμένα, τον περασμένο μήνα εγκαινιάστηκε το 5ο  κατάστημα Gregory’s στο Βερολίνο, στην οδό Kurfürstendamm  21, έναν από τους πιο διάσημους δρόμους της πόλης, και αποτελεί  το 7ο  σημείο συνολικά στη χώρα.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Σχεδόν ταυτόχρονα, άνοιξε το 4ο κατάστημα Gregory’s στη Ρουμανία, στην περιοχή Dristor του Βουκουρεστίου, ενώ σε λίγες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του ένα ακόμη κατάστημα στο εμπορικό κέντρο Militari Shopping στο Βουκουρέστι.

ΡΟΥΜΑΝΙΑ

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, η ελληνική φιλοξενία αποτελεί βασικό συντελεστή για την επιτυχημένη ανάπτυξη του Γρηγόρη στο εξωτερικό.

Με πάνω από 340 καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο, Γερμανία και Ρουμανία, ο Γρηγόρης έχει κατακτήσει επάξια τη θέση της 9ης μεγαλύτερης αλυσίδας καφέ στην Ευρώπη και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των 250.000 καταναλωτών που επισκέπτονται τα καταστήματά του καθημερινά.