Γρηγόρης: Ανοίγει νέα καταστήματα σε Γερμανία και Ρουμανία

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Γρηγόρης: Ανοίγει νέα καταστήματα σε Γερμανία και Ρουμανία
Διαθέτει συνολικά περισσότερα από 340 καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο, Γερμανία και Ρουμανία.

Νέα καταστήματα σε Βερολίνο και Βουκουρέστι εγκαινιάζει ο «Γρηγόρης».

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, με αυτό τον τρόπο επιβεβαιώνεται η ευρωπαϊκή αποδοχή του brand αλλά και η θέση του ως ένα από τα μεγαλύτερα franchise δίκτυα στο χώρο της ευρωπαϊκής καφεστίασης.

Συγκεκριμένα, τον περασμένο μήνα εγκαινιάστηκε το 5ο κατάστημα Gregory’s στο Βερολίνο, στην οδό Kurfürstendamm 21, έναν από τους πιο διάσημους δρόμους της πόλης, και αποτελεί το 7ο σημείο συνολικά στη χώρα.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Σχεδόν ταυτόχρονα, άνοιξε το 4ο κατάστημα Gregory’s στη Ρουμανία, στην περιοχή Dristor του Βουκουρεστίου, ενώ σε λίγες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του ένα ακόμη κατάστημα στο εμπορικό κέντρο Militari Shopping στο Βουκουρέστι.

ΡΟΥΜΑΝΙΑ

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, η ελληνική φιλοξενία αποτελεί βασικό συντελεστή για την επιτυχημένη ανάπτυξη του Γρηγόρη στο εξωτερικό.

Με πάνω από 340 καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο, Γερμανία και Ρουμανία, ο Γρηγόρης έχει κατακτήσει επάξια τη θέση της 9ης μεγαλύτερης αλυσίδας καφέ στην Ευρώπη και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των 250.000 καταναλωτών που επισκέπτονται τα καταστήματά του καθημερινά.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider