Θα κλείνουν οι λαϊκές αγορές εάν δεν τηρούνται οι κανόνες ασφαλείας

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Θα κλείνουν οι λαϊκές αγορές εάν δεν τηρούνται οι κανόνες ασφαλείας
«Σούπερ μάρκετ και λαϊκές αγορές διαπιστώνουμε ότι λειτουργούν ομαλά, αλλά αν χρειαστεί, θα τα σταματήσουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Παπαθανάσης.

«Θα κλείνουν οι λαϊκές αγορές εάν δεν τηρούνται οι κανόνες ασφαλείας», σημείωσε σε ανάρτησή του, στο twitter, ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης.

Στο μήνυμα του ο υφυπουργός αναφέρει:

«Θέλουμε τις λαικές αγορές ανοιχτές εφόσον συμμορφώνονται με τους κανόνες για την δημόσια υγεία που ανακοινώνει το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Σε αναφορά της υπηρεσίας μας ή της αστυνομίας για μη τήρηση των κανόνων ασφαλείας, τότε, η λαϊκή αγορά αυτή θα κλείσει».

«Παρακολουθούμε πολύ στενά την λειτουργία της αγοράς. Σούπερ μάρκετ και λαϊκές αγορές διαπιστώνουμε ότι λειτουργούν ομαλά, αλλά αν χρειαστεί, θα σταματήσουμε και τη λειτουργία των λαϊκών αγορών», είχε δηλώσει ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Ο υφυπουργός εξήγησε ότι οι λαϊκές εξακολουθούν να λειτουργούν για να μην δημιουργηθεί μεγαλύτερος συνωστισμός στην αγορά, αλλά είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να κλείσουν στην περίπτωση που παρατηρηθούν φαινόμενα συνωστισμού.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider