Τραμπ κατά Apple: Ξεκλειδώστε κινητά και βοηθήστε τη χώρα σας

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τραμπ κατά Apple: Ξεκλειδώστε κινητά και βοηθήστε τη χώρα σας
Ο Αμερικανός πρόεδρος «επιτέθηκε» στην κατασκευάστρια κινητών τηλεφώνων Apple Inc, η οποία αρνείται να ξεκλειδώνει συσκευές που χρησιμοποιούν κατηγορούμενοι ως κακοποιοί.

Επίθεση κατά της Apple εξαπέλυσε μέσω Twitter, ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και την κάλεσε να «βοηθήσει» τη χώρα της να «ξεκλειδώνει» τα iPhone κινητά τηλέφωνα των κατηγορούμενων ως κακοποιών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του Business Insider, ο Αμερικανός πρόεδρος στηλίτευσε το γεγονός ότι η κατασκευάστρια κινητών τηλεφώνων Apple Inc αρνείται να ξεκλειδώνει συσκευές που χρησιμοποιούν κακοποιοί, την ίδια ημέρα που ο αμερικανός υπουργός Δικαιοσύνης Ουίλιαμ Μπαρ κατηγόρησε τη διεύθυνσή της Apple πως δεν βοήθησε στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργείται για την επίθεση σαουδάραβα ανθυποσμηναγού σε αεροναυτική βάση στη Φλόριντα.

Τραμπ: «Να βοηθήσει τη χώρα»!

«Βοηθάμε την Apple συνέχεια στο εμπόριο και σε πολλά άλλα προβλήματα και παρ’ όλ’ αυτά αρνείται να ξεκλειδώσει τηλέφωνα που χρησιμοποιούν δολοφόνοι, λαθρέμποροι ναρκωτικών άλλα βίαια κακοποιά στοιχεία», ανέφερε ο Τραμπ σε ανάρτηση στον λογαριασμό του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης που προτιμά.

Η εταιρεία «οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες της και να βοηθήσει τη σπουδαία χώρα μας τώρα!», πρόσθεσε ο Ρεπουμπλικάνος.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider