Το πρώτο ξενοδοχείο που θα βρίσκεται μέσα στο πολυτελές παλάτι των Βερσαλλιών θα είναι γεγονός την άνοιξη του 2020, όταν θα ανοίξει τις πύλες του για τους πρώτους επισκέπτες.

Πρόκειται για ένα από τα πιο ιστορικά και διάσημα αξιοθέατα στη Γαλλία. Επισκέπτες από όλο τον κόσμο συρρέουν για να δουν από κοντά το παλάτι των Βερσαλλιών και τους εντυπωσιακούς κήπους που το περιβάλλουν.

Πλέον, όμως θα έχουν και τη δυνατότητα να κοιμηθούν σε ένα από τα 14 δωμάτια και να αποκτήσουν πρόσβαση σε χώρους που δεν θα έβλεπαν σε μια κλασική τουριστική ξενάγηση.

Το πολυτελές Le Grand Contrôle των ξενοδοχείων Airelles, θα είναι το πρώτο ξενοδοχείο του είδους του και είναι ειδικά σχεδιασμένο, ώστε όλοι οι χώροι και οι παροχές να ταιριάζουν με το περιβάλλον στο οποίο θα φιλοξενείται. Η διαμονή εκεί θα θυμίζει εκείνη που αρμόζει σε... βασιλείς.

Μέχρι στιγμής, οι πληροφορίες είναι φειδωλές, όμως όπως αναφέρει το Forbes σε δημοσίευμά του, οι επισκέπτες θα έχουν πρόσβαση σε ένα εντυπωσιακό σπα, ένα εστιατόριο με την υπογραφή του Alain Ducasse, ξεναγήσεις σε ειδικούς χώρους του παλατιού και σέρβις που ταιριάζει σε ένα... παλάτι.