Αυτή ήταν η μετοχή που αγόρασε ο Γουόρεν Μπάφετ και είχε την περισσότερη «πλάκα»

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αυτή ήταν η μετοχή που αγόρασε ο Γουόρεν Μπάφετ και είχε την περισσότερη «πλάκα»
Ο Γουόρεν Μπάφετ αποκάλυψε ποια ήταν η μετοχή που αγόρασε είχε την περισσότερη «πλάκα» από όλες.

Σχετικά με την αγαπημένη του επένδυση ρώτησε τον Γουόρεν Μπάφετ, ένας νεαρός μέτοχος, που παρευρέθηκε μαζί με τον πατέρα του στην ετήσια συνάντηση μετόχων της Berkshire Hathaway.

Σύμφωνα με το Business Insider, ο Μπάφετ δεν δίστασε να μοιραστεί πως η αγαπημένη του αγορά και μάλιστα αυτή που είχε την περισσότερη πλάκα από όλες ήταν η επένδυση του στην Atled. Όπως είπε πρόκειται για ένα κλαμπ περίπου 100 ατόμων που κυνηγάνε πάπιες και συμφώνησαν να αγοράσουν από κοινομύ μια έκταση στην Λουιζιάνα για το χόμπι τους.

«Η Atled είχε 98 μετοχές και εγώ αγόρασα τη μία από αυτές» είπε ο μεγιστάνας των επενδύσεων, και περιέγραψε πως κάποια από τα μέλη του κλαμπ είχαν βγει στην έκταση αυτή για κυνήγι, ένας από αυτούς πυροβόλησε μερικές φορές στο έδαφος αντί για τον αέρα και ξαφνικά ξεχύθηκε πετρέλαιο. Αυτό το τυχαίο γεγονός εκτόξευσε την αξία των μετοχών από 100 δολάρια τη μια στα 29.200 δολάρια!

Όπως είπε, η Atled τελικά εξαγοράστηκε από μια πετρελαιοβιομηχανία, όμως «αν την είχαν κρατήσει, αυτή η μετοχή σήμερα μπορεί να άξιζε περί τα 2-3 εκατ. δολάρια η μία».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider