Το νέο συμπαγές SUV της Ford, το Puma, θα είναι διαθέσιμο από τον Ιούλιο του 2020 σε νέες εκδόσεις. Σήμερα το μοντέλο διατίθεται με κινητήρα 1.0 λίτρου και ήπια υβριδική υποβοήθηση, σε εκδόσεις 125 και 155 ίππων, στα επίπεδα εξοπλισμού Titanium, ST-Line και ST-Line X.

Νέο Ford Puma

Από τα μέσα περίπου του Ιουλίου, η γκάμα του μοντέλου με τον κινητήρα των 125 ίππων θα μπορεί να εξοπλιστεί και με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων. Αναφορικά με τους κινητήρες, αυτοί θα αυξηθούν κατά έναν, με την προσθήκη του diesel των 1.5 λίτρων, με ισχύ 120 ίππους.

Χαρακτηριστικό του άνωθεν κινητήρα είναι η εξαιρετική ποιότητα λειτουργίας και η πολύ χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, της οποία η μέση τιμή είναι 4,5 l/100 χλμ. και οι εμπομπές CO2 στα 118 γρ./χλμ., σύμφωνα με το νέο ευρωπαϊκό πρότυπο μέτρησης WLTP. Ο κινητήρας αυτός θα συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων έξι σχέσεων.

Νέο Ford Puma

Στη γκάμα του νέου Puma θα προστεθεί επίσης η έκδοση εξοπλισμού ST-Line Vignale. Αυτή θα ξεχωρίζει από λεπτομέρειες στο σχεδιασμό του αμαξώματος που περιλαμβάνουν το άνω τμήμα της μάσκας καθώς και το πλαίσιό της σε σατινέ αλουμίνιο, το κάτω τμήμα της μάσκας από έβενο, το κάτω τμήμα του πίσω προφυλακτήρα βαμμένο στο χρώμα του αμαξώματος, καθώς και μία μεγάλη πίσω αεροτομή.

O στάνταρ εξοπλισμός περιλαμβάνει προβολείς LED, δερμάτινα καθίσματα Windsor με θερμαινόμενα καθίσματα οδηγού και συνοδηγού, δερμάτινο τιμόνι Manacor, premium ηχοσύστημα της B&O και σύστημα Ford KeyFree.

Νέο Ford Puma

Να σημειώσουμε ότι όλα τα Ford Puma καλύπτονται από εγγύηση καλής λειτουργίας 8 ετών. Οι τιμές των νέων εκδόσεων με τον κινητήρα diesel, τον εξοπλισμό ST-Line Vignale και το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων θα ανακοινωθούν σύντομα. Η έκδοση Titanium με τον κινητήρα των 125 ξεκινά από τις 20.097 ευρώ με πληρέστατο επίπεδο εξοπλισμού.