Volvo και Costa Navarino οδηγούν μαζί στη βιώσιμη ανάπτυξη

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Volvo και Costa Navarino οδηγούν μαζί στη βιώσιμη ανάπτυξη
Η Volvo Car Hellas και η Costa Navarino προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες οδήγησης και αναψυχής, με γνώμονα το σεβασμό στο περιβάλλον και την αειφορία.

H Volvo πρωτοστατεί τεχνολογικά στον ολικό μετασχηματισμό της αυτοκίνησης στο άμεσο μέλλον. Ήδη στα αυτοκίνητά της έχει συντελεστεί ένας μαζικός εξηλεκτρισμός, με τα περισσότερα από τα μοντέλα της γκάμας της να διαθέτουν υβριδικές εκδόσεις, ενώ σύντομα αναμένεται και το νέο ηλεκτρικό μπαταρίας XC40.

Κινούμενη από τις σκανδιναβικές αρχές της ανάπτυξης με σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον, η Volvo είναι πάντοτε ανοιχτή σε συμπράξεις με οργανισμούς που μοιράζονται την ευθύνη για το περιβάλλον, τη δέσμευση για βιωσιμότητα και προσφέρουν κορυφαίες υπηρεσίες και προϊόντα, λειτουργώντας με υπεύθυνο τρόπο.

Volvo_Costa Navarino

Σε αυτό το πλαίσιο, υλοποιείται η συνεργασία της Volvo Car Hellas με την Costa Navarino, το διεθνή τουριστικό προορισμό υψηλών προδιαγραφών στο νομό Μεσσηνίας, στην Πελοπόννησο. Η Volvo Car Hellas προσφέρει μια μοναδική εμπειρία οδήγησης με τα πολυτελή και βραβευμένα μοντέλα της στους επισκέπτες των ξενοδοχείων της Costa Navarino, ώστε να ανακαλύψουν τις φυσικές ομορφιές και τα αξιοθέατα της Μεσσηνίας με ασφάλεια, αξιοπιστία και σεβασμό στο περιβάλλον.

Η δράση και το όραμα της Volvo αποσκοπούν σε έναν καλύτερο κόσμο. Γι’ αυτό ο Σουηδός κατασκευαστής προτείνει καινοτόμες τεχνολογίες στους τομείς της ασφάλειας, της τεχνολογίας, της συνδεσιμότητας και της αυτόνομης οδήγησης, με παράλληλη μείωση του ενεργειακού αποτυπώματός του.

Volvo @ Costa Navarino

Στο ίδιο πνεύμα, η Costa Navarino προσφέρει μια κορυφαίων προδιαγραφών τουριστική εμπειρία, με γνώμονα το σεβασμό για το περιβάλλον, τις παραδόσεις και την τοπική κοινωνία. Αντιπροσωπεύοντας μια από τις μεγαλύτερες τουριστικές επενδύσεις στη Μεσόγειο, στην Costa Navarino έχουν δημιουργηθεί υποδομές που διαφυλάσσουν και προβάλλουν το φυσικό πλούτο και την αυθεντική φυσιογνωμία της περιοχής.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider