Βest of: Οδηγός Αυτοκινήτου 2019

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Βest of: Οδηγός Αυτοκινήτου 2019
Το insider επέλεξε ορισμένα από τα πιο ολοκληρωμένα μοντέλα της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου, τα οποία έχουν αναδειχθεί σε μέτρο σύγκρισης στις κατηγορίες τους.

Η ελληνική αγορά αυτοκινήτου ανακάμπτει αργά, αλλά σταθερά. Εδώ και αρκετούς μήνες μάλιστα δεν βασίζεται μόνον στις εταιρικές πωλήσεις, αλλά και στη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση από τους ιδιώτες. Είναι χαρακτηριστικό, ότι ο εφετινός Μάιος έκλεισε με 13.906 ταξινομήσεις καινούριων επιβατηγών μοντέλων και αναδείχθηκε στον καλύτερο μήνα από πλευράς πωλήσεων από το 2011 και μετά!

Οι υποψήφιοι αγοραστές καλούνται να επιλέξουν ανάμεσα από μία πληθώρα μοντέλων με σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας, άνεσης και προστασίας του περιβάλλοντος. Ιδιαίτερα έντονος είναι ο ανταγωνισμός στα SUV και στις μικρές και μεσαίες κατηγορίες, όπου εισβάλλουν συνεχώς νέοι «παίκτες» με στόχο να κερδίσουν ικανοποιητικά μερίδια αγοράς.

Στο αφιέρωμα Αuto 2019 του insider προτείνουμε ορισμένα από τα κορυφαία μοντέλα, που κυκλοφορούν στην Ελλάδα και έχουν γίνει best seller χάρη στις υψηλές προδιαγραφές τους. Ταυτόχρονα, επιλέγουμε κάποιες ιδιαίτερα συμφέρουσες οικονομικές προτάσεις των ελληνικών αντιπροσωπειών αυτοκινήτου είτε αφορούν σημαντικές εκπτώσεις τιμών στα μοντέλα τους είτε πολυετείς εγγυήσεις είτε άλλες παροχές.

Καλό διάβασμα!

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider