Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη Stoferno.gr

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη Stoferno.gr
Δωρεάν μεταφορικά σε αγορές άνω των 30 ευρώ, μέσω της κάρτας Visa, από την πλατφόρμα delivery Stoferno.gr.

Με στόχο την ενίσχυση των ηλεκτρονικών πληρωμών, η Visa συνεργάζεται με την πλατφόρμα delivery Stoferno.gr και προσφέρει προστιθέμενη αξία στις παραγγελίες των χρηστών της.

Συγκεκριμένα, στα πλαίσια του Visa Innovation Program, η Visa προχώρησε σε συνεργασία με τη Stoferno.gr, μια πλατφόρμα άμεσου delivery προϊόντων κάθε κατηγορίας και μαζί προσφέρουν δωρεάν μεταφορικά κάθε Πέμπτη, σε κάθε αγορά άνω των 30 ευρώ με χρήση κάρτας Visa.

Με αυτό τον τρόπο, κάθε φορά που ένας χρήστης πραγματοποιεί αγορές συνολικής αξίας άνω των 30 ευρώ, από συνεργαζόμενα καταστήματα της υπηρεσίας, μέχρι και την Πέμπτη 16/07, θα λαμβάνει δωρεάν τα μεταφορικά έξοδα, όταν επιλέγει να πληρώσει με κάρτα Visa.

Άμεσο delivery προϊόντων κάθε κατηγορίας με την Stoferno.gr

Η Stoferno.gr είναι μια ηλεκτρονική πλατφόρμα άμεσου delivery προϊόντων κάθε κατηγορίας από τοπικά καταστήματα όπως παντοπωλεία, μανάβικα, φαρμακεία και πολλά άλλα, η οποία προσφέρει παράδοση εντός της ώρας και είναι διαθέσιμη μέσω σε web, Android και iOS.

Παράλληλα, η Stoferno.gr παρέχει και υπηρεσίες άμεσων ταχυμεταφορών/courier εντός της πόλης, για last-mile αυθημερόν διανομές, με παραδόσεις ακόμα και εντός 2-ώρου.

Βραβείο Visa Innovation Program

Πρόκειται για μια από τις καινοτόμες εταιρείες που συμμετείχε στον πρώτο κύκλο του Visa Innovation Program που πραγματοποιήθηκε το φθινόπωρο του 2019, σε συνδιοργάνωση με την Crowdpolicy.

Η Visa και η Crowdpolicy ξεκίνησαν το 2019 το Visa Innovation Program, μία συνεργασία που στοχεύει στην προώθηση νέων τρόπων πληρωμών, ενώ παράλληλα εμπλουτίζει την εμπειρία του ψηφιακού εμπορίου για τους Έλληνες καταναλωτές και εμπόρους.

Το Visa Innovation Program λειτουργεί ως μία συνεργατική πλατφόρμα όπου οι εταιρείες fintech και οι συνεργάτες της Visa δουλεύουν μαζί για την αντιμετώπιση των προκλήσεων της αγοράς μέσω συγκεκριμένων προτάσεων.

Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στην αλλαγή της συμπεριφοράς στις πληρωμές από μετρητά σε χρήση καρτών σε τέσσερις βασικούς πυλώνες:

  • τις ημερήσιες δαπάνες των Ελλήνων καταναλωτών,
  • τα έσοδα από τον τουρισμό,
  • τις μετακινήσεις
  • καθώς και τις συναλλαγές προς καταναλωτή (G2C), καταναλωτή προς δημόσιο (C2G), επιχείρηση προς επιχείρηση (B2B) και Peer to Peer (P2P).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκπτωση «Stoferno με Visa», πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider