ΣΟΛ Crowe: O στρατηγικός συνεργάτης του σύγχρονου επιχειρείν

Branded Content Team
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΣΟΛ Crowe: O στρατηγικός συνεργάτης του σύγχρονου επιχειρείν
...
Η εταιρεία που πρωταγωνιστεί εδώ και 30 χρόνια στην ελληνική επιχειρηματική σκηνή.

Η εταιρεία που πρωταγωνιστεί εδώ και 30 χρόνια στην ελληνική επιχειρηματική σκηνή.

Οι παγκόσμιες τάσεις, οι εξελίξεις στην τεχνολογία και οι αλλαγές στις εργασιακές συνθήκες έχουν δημιουργήσει νέες, πολύπλοκες προκλήσεις για τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον χώρο των ελεγκτικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών. Η ανάπτυξη νέων μορφών επιχειρηματικότητας και οι συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες που δημιουργούνται από την παγκοσμιοποίηση, έχουν άμεση επίδραση τόσο στις ελεγκτικές όσο και στις συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Τα νέα αυτά δεδομένα προϋποθέτουν ευελιξία, προσαρμοστικότητα, υψηλό know-how αλλά και ανάπτυξη και παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών. Επιπλέον, καθώς η ενσωμάτωση των κριτηρίων ESG (Περιβάλλον, Κοινωνία, Διακυβέρνηση) γίνεται όλο και πιο επιτακτική για τις επιχειρήσεις, είναι σημαντικό να αναγνωριστεί ότι η εφαρμογή τους απαιτεί αυστηρές πολιτικές εταιρικής διακυβέρνησης προκειμένου να προωθηθεί η διαφάνεια στις διαδικασίες τους.

30 χρόνια δίπλα στην ελληνική επιχειρηματικότητα

Η ΣΟΛ Crowe ξεκίνησε την πορεία της στην Ελλάδα το 1993 και από τότε αποτελεί έναν αξιόπιστο σύμβουλο και συνεργάτη για πλήθος ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων, προσφέροντας εξειδικευμένες υπηρεσίες ελεγκτικής, συμβουλευτικής και φορολογικής υποστήριξης. Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια, περισσότεροι από 25.000 οργανισμοί και επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό την έχουν εμπιστευτεί.

Με μια πορεία που χαρακτηρίζεται από συνεχή εξέλιξη, καινοτομία και υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, η ΣΟΛ Crowe επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο τη δέσμευσή της για την ανάπτυξη του ελληνικού επιχειρείν και τη στήριξη της ελληνικής οικονομίας.

Αξιόπιστες υπηρεσίες και συνεχής εξέλιξη

Η εμπειρία της ΣΟΛ Crowe σε συνδυασμό με την προσήλωσή της στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, της έχει επιτρέψει να κατακτήσει μία ισχυρή θέση στην αγορά και να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της. Ως μέλος του παγκόσμιου δικτύου της Crowe Global και αναπτύσσοντας συνεχώς τις συνεργασίες της και τις υπηρεσίες της, η ΣΟΛ Crowe καθίσταται σήμερα ως ηγέτιδα ελληνική ελεγκτική εταιρεία ενώ συγκαταλέγεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες εθνικές εταιρείες Oρκωτών Eλεγκτών Λογιστών της Ευρώπης. Αποτελεί, επίσης, και μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες συμβούλων επιχειρήσεων στη χώρα μας.

Η ΣΟΛ Crowe παρέχει μια πληθώρα ελεγκτικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών που ικανοποιούν αποτελεσματικά τις σύγχρονες ανάγκες των επιχειρήσεων, όπως συμβουλευτικές υπηρεσίες τεχνολογίας, εταιρικής διακυβέρνησης, HTL, διοίκησης, ανθρώπινου δυναμικού, φορολογικές υπηρεσίες κ.α. Παράλληλα, η εταιρεία αξιοποιεί όλα τα διαθέσιμα σύγχρονα εργαλεία με απώτερο στόχο τη διαμόρφωση ενός στρατηγικού σχεδιασμού υποστήριξης και θωράκισης των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο σημερινό, απαιτητικό επιχειρηματικό περιβάλλον, απαντώντας σε όλες τις νέες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν. Τέλος, η ΣΟΛ Crowe επενδύει σταθερά στο ανθρώπινο κεφάλαιο, υποστηρίζοντας την εκπαίδευση και την ανάπτυξη των εργαζομένων της, προάγοντας μια ατμόσφαιρα καινοτομίας και προόδου.

Εστίαση στη Βιώσιμη Επιχειρηματικότητα

Η υιοθέτηση κριτηρίων ESG είναι ζωτικής σημασίας για τις επιχειρήσεις, καθώς οι δείκτες αυτοί είναι σημαντικοί ώστε να αξιολογηθεί ο αντίκτυπός τους στο περιβάλλον και την κοινωνία, να εντοπιστούν τομείς βελτίωσης και να αναπτυχθούν στρατηγικές για τον μετριασμό των κινδύνων και την ενίσχυση της βιωσιμότητας. Η ορθή εφαρμογή των κριτηρίων ESG μπορεί να οδηγήσει σε αποτελεσματικότερη διαχείριση πόρων και αύξηση της αποδοτικότητας. Αυτό το γεγονός, όχι μόνο ωφελεί το περιβάλλον και την κοινωνία, αλλά συμβάλλει και στην επιτυχία και κερδοφορία των επιχειρήσεων, με αποτέλεσμα τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας και της μακροπρόθεσμης αξίας της επιχείρησης.

Επιπλέον, η σημασία των κριτηρίων ESG αυξάνεται διαρκώς για τους επενδυτές και τα ενδιαφερόμενα μέρη που αναζητούν εταιρείες που δεσμεύονται για βιωσιμότητα και ηθικές επιχειρηματικές πρακτικές αλλά και για τους εργαζόμενους που συμμερίζονται τις ίδιες αξίες και συνεισφέρουν σε μια θετική επίδραση στην κοινωνία. Ταυτόχρονα όμως και οι πελάτες/καταναλωτές εκτιμούν τις επιχειρήσεις που εκδηλώνουν ευαισθησία προς τα κοινωνικά και περιβαλλοντικά ζητήματα, συνεισφέροντας έτσι στην αύξηση της κοινωνικής αποδοχής και της πελατειακής βάσης.

Για τη ΣΟΛ Crowe η αποτελεσματική εφαρμογή των κριτηρίων ESG είναι περισσότερο από ένα απλό check list που πρέπει να τσεκάρει μία επιχείρηση – στην ουσία, πρόκειται για τη δημιουργία εμπιστοσύνης και το χτίσιμο μιας εταιρικής κουλτούρας η οποία βασίζεται στην ορθή εταιρική διακυβέρνηση.

Για ένα μέλλον γεμάτο αξία

Στόχος της ΣΟΛ Crowe είναι να υποστηρίξει τον μετασχηματισμό των επιχειρήσεων έτσι ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν στις προκλήσεις της νέας εποχής. Παραμένει επικεντρωμένη στο ESG και στην ορθή διακυβέρνηση (G), παρέχοντας εξειδικευμένες υπηρεσίες, με όραμα μία κουλτούρα αποδοτικής εταιρικής διακυβέρνησης που θα υιοθετηθεί από το σύνολο του επιχειρείν.

Σε αυτό το πλαίσιο, στηρίζει τους πελάτες της σε αυτήν τους την πορεία μέσα από διαδικασίες εσωτερικού ελέγχου, αξιολόγησης και εκπαίδευσης των Διοικητικών Συμβουλίων αλλά και συντονισμό του συνόλου του ανθρώπινου δυναμικού του εκάστοτε οργανισμού, αναβαθμίζοντας έτσι τόσο την ποιότητά του όσο και την εξέλιξή του. Η ΣΟΛ Crowe αναπτύσσει και αναβαθμίζει συνεχώς τις υπηρεσίες της με στόχο να θωρακίσει τους πελάτες της απέναντι στο απαιτητικό επιχειρηματικό περιβάλλον του σήμερα, δημιουργώντας ένα μέλλον γεμάτο αξία για όλους.

Advertorial

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider